Itt ha baleset lett volna ki lett volna a hibás? ( videó )
Mint látjátok én a kamerás autós voltam balra akartam menni jött egy teherautó ami villantott, mondom " milyen rendes ő is lépésben kanyarodik ahogy tanítják :))))) elenged, de jó fej " aztán már amikor elindultam gondoltam ,hogy valami nem stimmel, nem lassít, nézem, mondom ez nem nekem szólt, de akkor már mindegy volt, nem fogok lefékezni mert ahhoz túl szép a Scania fényezése, hogy megkarcoljam így amennyire lehetett szegény kis picike autómmal a gázra léptem, nem dudált a teherautós. Később vészvillogóval megköszöntem ( azaz elnézést kértem ) és villantott tehát nem haragudhatott annyira.
De belegondolok, hogy úgy tanultuk c meg e meg d jogsin, hogy ha jobbra kanyarodunk akkor lassan tesszük "lépésben" mert a rakomány vagy az utasok nem jó ha miattunk helyet változtatnak, szóval vehettem magamra is a villantást , utána jöttem rá, hogy az biza a Toyotásnak szólt, hogy " mehetsz ám jobbra én is jobbra megyek ".
Na ,de ítéljetek Ti. :)
Itt a videó :
https://www.youtube.com/watch?v=A7iGRJYXPaU
A villogás jogilag semmit nem jelent. A kresz nem ismeri az elsőbbségről való lemondást.
Tehát 100%-ban te lettél volna a felelős a balesetért. (Nem adtál elsőbbséget)
Te lettél volna a felelős, olyan is biztos előfordult már a történelemben hogy valaki véletlenül villantott.
A teherautós jelzése megtévesztő volt, én félreérthető helyzetben direkt nem villantok mert nem tudom egyértelművé tenni hogy kinek szántam. Ha jól gondolom azért is nem dudált mert rájött hogy félreérthető volt a jelzése.
Valóban, én sem villantok már, régebben volt egy olyan ,hogy 2x2 sávos úton mentem annyira, de annyira ráértem, hogy láttam egy balra kanyarodót, mondom megállok elengedem addig iszok egy korty vizet ez ilyen totál kihalt vasárnapi nap volt valamelyik ünnepen és akkor villantok, nem megy, villantok még egyszer, nem megy, mutogat, hogy menjek én, ez valami 5 másodperc volt, de hosszú időnek tűnt, és csak nem ment, megvárt.
Arról nincs videó, nem mentettem le.
Hatalmas mázlim volt, nem az én autóm egyébként, nagybátyám biztos nem lett volna boldog ha kap egy sárga árnyalatot a jobb oldala.. sőt még a forgalmi sem volt nálam, vér ciki lett volna ez a kocc.
Szerintem ebben nincs semmi.
Jelezte, hogy menjél, és be is engedett, hiszen nem ment neked, meg semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!