Tényleg tilos fülhallgatóban kerékpározni vagy elektromos rollerezni?
#29: én is bicajjal járok pesten belül, de attól még van kocsim is. A bigott autista fasságaidat hanyagold kicsit.
Bicajon akkor is fontosabb a 6. érzék, mint autóban, nemhogy a hallás...
Próbáld már reálisan nézni a világot, ne a sötétzöld vérgőzös autóellenes buborékodból.
Ha két gyalogos ütközik, legrosszabb esetben kitörik az egyik foga.
Ha autó és biciklis ütközik, akkor sanszos a maradandó károsodás, vagy halál.
És nem az autós fog meghalni. Na ezért.kell biciklin ülve kuuuurvára figyelni, motoron méginkább.
@31: ezért nagyobb a felelőssége az autó vezetőjének. Tudod, BKE...
Az áldozathibáztatás már régen lejárt lemez.
istenem, te tényleg buta vagy, te biciklisek szégyene, miattad néznek le minket is, akik csak próbálnánk normálisan közlekedni.
Az iskolai lövöldözés tényleg nagy probléma itthon! Jó példa!
A legtöbb agresszív és fegyveres bűncselekményért jórészt azok a felelősök akik hagyják elfajulni, sajnos nem lóg sem lámpavason sem vonóhorgon a söpredék, inkább kártérítéssel támogatva hazaküldik, hogy tovább terrorizálja a lakosságot.
Szóval nem értitek, mi azzal a probléma, ha megvannak a mindenkire érvényes szabályok, amelyek betartásával biztonságosan lehet közlekedni, ennek ellenére egyesek elvárják, hogy pl. a kerékpárosok ne éljenek a szabályokban lefektetett jogaikkal és nem létező "szabályokat", korlátozásokat írnak elő a számukra csak azért, hogy a gépkocsivezetőknek ne kelljen betartaniuk a rájuk vonatkozó, létező szabályokat... És teljesen természetesnek tartjátok a vétlen, szabályos kerékpárost hibáztatni a szabálytalan autóvezető által okozott balesetekért.
Innentől nincs miről beszélni...
Há tényleg nincs miről beszélni.
Kb az én esetemre lefordítva, tegyük fel elsőbbségem van, trabanttal mennék, de látom hogy a kamion közeledik 90-nel, és lehet hogy nem vett észre, vagy nem tudja hogy kinek van elsőbbsége. Nem fogok elémenni, csakmert igazam van és ő tarcsa’ be a szabályokat. Én inkább óvatos vagyok.
Neked meg jó szórakozást az intenzíven. Ha szerencséd van.
@39: tehát akkor szerinted az elsőbbségi szabályok lényegtelenek, a járművek mérete felülírja a szabályokat...
Akkor már csak arra lennék kíváncsi, hogy miért van az, hogy minden fórum tele van azzal, hogy a kerékpárral közlekedők nem ismerik/nem tartják be a szabályokat, ha itt meg pont a szabályos közlekedés ellen kampányolsz? Vagy úgy gondolod, hogy a gépkocsivezetőktől már nem is érdemes elvárni a legalapvetőbb szabályok ismeretét/betartását sem, mert képtelenek rá? Mondjuk ebben az esetben viszont be kellene vonni a vezetői engedélyüket, ha ennyire alkalmatlanok a közlekedésre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!