Tényleg tilos fülhallgatóban kerékpározni vagy elektromos rollerezni?
Figyelt kérdés
2021. márc. 7. 17:59
2/53 anonim válasza:
Valóban nem tilos, de a saját érdeked, hogy közlekedés közben halld a különböző hangokat.
3/53 anonim válasza:
Nem tilos, de ettől még eléggé veszélyes. Az ember látómezeje kevesebb, mint 200°. Ha bedugod a füledet, akkor a maradék 160°-ról zéró információt fogsz kapni.
5/53 anonim válasza:
7/53 anonim válasza:
Kedves 6-os. Ha betiltják a zenehallgatást, akkor autóban sem hallgatsz majd zenét. Én értem, hogy jó dolog egyoldalúan nézni a dolgokat, de ebből lesznek az orbitális szívások, ami mindenkinek jó, de valójában senkinek sem.
8/53 anonim válasza:
Autóban annyi a helyzet, hogy van 3 tükröm, állandóan nézem, mi történik körülöttem. Biciklizésnél, haladós tekerésnél még oldalra nézni is lusták sokszor a bringások, nemhogy hátra. Akkor legalább hallja, hogy a hátánál van a busz, ha nem látja. 6 voltam.
9/53 anonim válasza:
Magyarul hátrányosan megkülönböztetnéd a bringásokat a többi közlekedőtől, mert nekik nincs tükrük. Ez így szerencsére nem így működik. Vagy mindenkinek tiltják vagy senkinek. Lásd menet közben telefonálás betiltása.
10/53 anonim válasza:
A bringások így is előnyben vannak.
Nincs rendszám, nincs felelősség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!