A minap egy buszt előztem, ahogy átmentem a másik sávba,észre vettem,hogy jön egy biciklis.A visszapillantóhoz hozzáért,kis koppanást hallottam,nem álltam meg mert megijedtemd,láttam,hogy nézett az autó után,majd tovább ment. Lehet ebből problémám?
Figyelt kérdés
2021. márc. 1. 20:29
31/33 Alex Fly válasza:
@30: a legegyszerűbb, ha van sisakkamerája. Vagy hivatkozik a buszra, amelyeken általában van menetrögzítő. Esetleg van tanúja...
32/33 anonim válasza:
Lehet. Ugyanis,az első lehetőségnél,akár a járdára állva is meg kellett volna állni! Így teljesült volna az a feltétel,hogy nem okozott balesetet,a kerékpárosnak,nincs követelése.Ugyanis,a koppanás,a csomagtartón lévő tárgytól is lehetett. Az egy másik kérdés,hogy akár csak ötvennel menő autó tükre összeér a kerékpár kormányával,pláne a kerékpáros kezével,akkor el kellene esnie. Nem tud egy ember ilyen behatás után a kerékpáron maradni! Mivel azonban a kerékpáron maradt,így vélhetően,nem koppanás volt,hanem csak a ruházatát súrolta. Ettől még megúszhatja,ha a kerékpáros nem tesz feljelentést. Vagy a buszon utazók közül valaki,esetleg a térfigyelő kamerát kezelő,hivatalból. Most már késő,hogy feladja magát. Bízzon benne,hogy megúszta,ha ügy lesz belőle,elsőre ismerjen el mindent!!! Bízunk benne,hogy sem anyagi,sem lelki sérülés,nem történt. Továbbiakban,balesetmentes közlekedést kívánok! Amennyiben,lenne legközelebb ilyen,álljon meg,sőt,ha lehet egy papíron vagy élőben,kamerán rögzítse,hogy nincs követelése a kerékpárosnak!
33/33 anonim válasza:
Ez kamu kérdés! Aki nem áll meg, örül hogy megúszta, nem itt kihirdeti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!