Normális az, ahogy a haverom "megoldotta" ezt a problémát?
19 éves, nagyon jól vezet, betartja a szabályokat.
Egy öreg 1.3-as Skoda Feliciaja van, elég sok helyen rozsdásodik az autó, azt mondja amíg megy addig nem vesz mást, ha tönkremegy akkor majd vesz.
Jöttünk haza valahonnan, és egyszer csak előttünk volt egy nagy fehér luxusautó, aki vezette alig látszott ki belőle.
90-el lehetett volna menni, de ő 60-al ment kb, fékezgetett előttünk, és nem engedte hogy megelőzzük. Amikor a haver kitette az indexet hogy megelőzi azonnal behúzott az út közepére nehogy megelőzzük őt.
Ezt eljátszotta jópárszor, majd a haver index nélkül visszaváltott 3-ba és padlógázzal megelőzte.
Utána megkérdezte hogy be e vagyok kötve. Mondtam hogy igen. Ment most ő az autó előtt 50-el, a mögöttünk lévő kocsi szorosan ránk ragadva. Erre ő hogy kapaszkodjak és nyomott egy satuféket.
Hátulról elég rendesen belénk jött, utána haver hívott az apjának, ő is odajött, kihívták a zsarukat, beadták a biztosítóba hogy egy macska futott át az úton azért fékel.
Azt mondta az ő kárát fizeti a biztosító, az Audis meg dögöljön meg.
Ez egyáltalán nem megoldás! Abba belegondolt, hogy a másik autó sofőrje megsérül/ ne adj isten meghal?
Soha többé nem ülnék be mellé.
Legjobb barát. Ő addig normálisan vezet, amíg ilyen szerencsétlenek fel nem idegesítik vagy provokálják őt.
A vezetésben nagyon "akaratos", azt mondta aki nem tartja be a szabályokat vagy menősködik felőle ott halhat meg előtte vagy mögötte.
Pár hete azt is mondta hogy ha valaki pl egy beláthatatlan kanyarban elkezdi őt előzni és hirtelen szembejön neki valami maximum lefékel hogy meg tudja őt előzni, de a kormányt nem rántja félre, az árokba sem fog belemenni azért mert más olyan helyen előz ahol nem látja be az utat
Hehehe :D Azért megnéztem volna az Audis arcát. Félreértés ne essék, szeretem a márkát, csak az ilyen sofőröket nem.
A haverod kresz szerint nem tett semmi rosszat, viszont én soha nem satufékeznék be senki előtt, akármilyen autóm lenne.
Én nem fékeztem volna be, csak megálltam volna, és "elbeszélgettem" volna az Audissal. De gondolom a haverodnak ahhoz már nem volt mersze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!