Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » A minap egy buszt előztem,...

A minap egy buszt előztem, ahogy átmentem a másik sávba,észre vettem,hogy jön egy biciklis.A visszapillantóhoz hozzáért,kis koppanást hallottam,nem álltam meg mert megijedtemd,láttam,hogy nézett az autó után,majd tovább ment. Lehet ebből problémám?

Figyelt kérdés
2021. márc. 1. 20:29
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
14%

"Kirakod a vészvillogót, és 10 méteren belül megállsz"

Aha. Az elakadásjelző háromszöget ne tegye ki az út közepére, amíg visszagyalogol a bringáshoz, aki addigra amúgy már rég elhajtott? Te jó ég...

2021. márc. 1. 21:58
 12/33 anonim ***** válasza:
84%

Háromszög nem kell. Vészvilllogóval megállt autóval majd találkozni fogsz rendszeresen, amikor vezetni fogsz. Nem nagy őrdöngösség.

Ha eltekert a bringás, akkor ennyi volt a szitu, de legalább meggyőződtél róla.

2021. márc. 1. 22:04
 13/33 anonim ***** válasza:
8%
Nem tudom te mikor fogsz vezetni, de az autón lesz majd három tükör. Namost ha ezekbe belenézel, akkor látod hogy mi a szitu mögötted, anélkül hogy megállnál és kiszállnál a kocsiból..
2021. márc. 1. 22:14
 14/33 anonim ***** válasza:
76%
Jól látom, hogy vannak itt olyan tajparasztok, akik szerint rendben van a cserbenhagyásos baleset. Csak remélni tudom, hogy unatkozó gyerekek vagytok, és nincs jogsitok.
2021. márc. 1. 22:19
 15/33 anonim ***** válasza:
5%
Miféle "cserbenhagyásos baleset" te szerencsétlen??
2021. márc. 1. 22:22
 16/33 anonim ***** válasza:
87%

Én már vezetek, és amikor parkoló autóval ért össze a tükröm, akkor is visszamentem. Nem lett belőle semmi, elköszöntünk.

2021. márc. 1. 22:22
 17/33 anonim ***** válasza:
62%
Én is vezetek, de én még nem koccoltam le senkit :P
2021. márc. 1. 22:24
 18/33 anonim ***** válasza:
75%
Ha bemegy a rendőrségre és felvállalja a tettét, akkor még megúszhatja enyhébb büntetéssel, mert az ijedtség elfogadható indok. A többi azon múlik, hogy szenvedett-e 8 napon túl gyógyuló sérülést a kerékpáros. OK, 1/3 esélye van rá, hogy pancser lesz (értsd: magát jelenti fel végül), mert a kerékpáros nem biztos, hogy feljelentést tesz enyhe sérülés esetén, de szerintem ha már elgázolta, akkor legyen töke és vállalja fel a következményeket.
2021. márc. 1. 22:27
 19/33 anonim ***** válasza:
82%

15:

Nekiment a bicajosnak a visszapillantóval, és nem állt meg. Persze, lehet, hogy semmi komoly, de meg sem győzödött róla. Ez így már nem is szabálysértés, hanem bűncselekmény. Remélem tényleg nincs jogsid.

2021. márc. 1. 22:27
 20/33 anonim ***** válasza:
6%
Remélni azt lehet.
2021. márc. 1. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!