A sofőröknek hogy van idejük necces helyzetben dudálni?
Mert ők férfiak :)
BTW én is az vagyok és nekem is van mindig időm dudálni.
Jobb a reakcióidőnk, határozottabbak vagyunk stb.
Az igazán necces helyzetekben nincs idő dudálni. Ott csikorgás van meg csattanás.
Az más kérdés, hogy ha látod, hogy mi fog történni, akkor nyomsz előre egy hosszú dudát, hogy vegye már észre magát, vagy hogy ha már sikeresen kivédted a támadást, akkor utólag dudálsz egy feszkólevezetőt.
Én férfi vagyok de én egy kezemen meg tudom számolni hogy az a 2 év alatt amióta megvan a jogsim hányszor dudáltam.Nem volt sok olyan szituáció ahol kellett volna de akkor is inkább örültem hogy megoldottam a helyzetet :D
Azt amúgy nem tudom hogy 3-as honnan tudja hogy a kérdező nő mert sehol nem mondta hogy az lenne
Nem tudom, a dudálás neked mennyire számít bonyolult műveletnek, de szerintem egy gomb, vagy egy kar megnyomása, nem olyan túl hosszú időt vesz igénybe......
Mondjuk ezek után már értem a kérdésedet. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!