Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Magyarországon az Ázsiából...

Magyarországon az Ázsiából érkező sofőröknek nem kell, vagy kéne valami külön vizsgát tenniük?

Figyelt kérdés

Mert ahogy tapasztalom katasztrófa amit itt leművelnek...mennek a magyar rendszámos meg DT-s luxusautóikkal, de fingjuk nincs róla mit csinálnak...elhiszem,hogy nem ismerik a környéket, de megköszönni nem tudnak semmit, percekig feltartják az embert, látszik rajtuk hogy totálisan nincsenek képben, és "balkáni" stílusban közlekednek. (még ha nem is onnét jöttek)

Az,hogy náluk mi szokás mi nem...engem nem érdekel, de amikor 7-8 percig pakolja a csomagjait a Ráday utcában és 20 autó áll mögötte, ütik a dudát, ő akkor is kipakolja még 3x a csomagokat,hogy elférjenek rendesen, és a végén nem int, nem bólint mint egy igazi paraszt.

Vagy a pusztaszeri úton tekereg, nem tudja az automata X5 váltóját a megfelelő fokozatba tenni, keresztbe áll, egy indexet nem tud nyomni, beszarás amit leművelnek.

Szerintem a többségük abszolút alkalmatlan nemhogy a magyarországi, de az európai közlekedési normák szerint vezetni.

Nem is értem,hogy miért engedik őket itt volán mögé?

Persze lehet én is összeszarnám magam egy kínai nagyvárosba, hogy merre menjek mit csináljak, de ha már Európában vagyunk, azért szerintem elvárható lenne,hogy megcsináltatnak velük egy vizsgát mielőtt itt autóba ülhetnek.

2017. okt. 28. 19:13
 1/5 anonim ***** válasza:
41%

"Mert ahogy tapasztalom katasztrófa amit itt leművelnek..."

Egyszer menj fel az M1-esre 20 perc alatt 10 BMW-s volt levillogni, ledudálni, hiába haladsz a sorral teljesen.

2017. okt. 28. 20:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem még soha nem volt konfliktusom kínaival . Bunkó magyarral annál több.
2017. okt. 29. 12:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Nekem sem volt konfliktusom velük.A bénázásuknak vagyok nap mint nap szemtanúja.
2017. okt. 29. 12:52
 4/5 anonim ***** válasza:
inkább bénázzanak mint parasztul közlekedjenek mint a magyar sofőrök...
2017. okt. 29. 14:20
 5/5 anonim ***** válasza:
A Kőbányain jártam melóba sokáig, szóval nem mondhatja senki, hogy nincs tapasztalatom ázsiai sofőrökkel, európaiakkal mégis sokkal több konfliktusom volt. A vizsga meg annyi, hogy ha 20 percig képes vagy nem tahó módon közlekedni, akkor oké, utána lehetsz akármekkora bunkó, főleg ha drága autód van, senki nem fog megrángatni emiatt.
2017. nov. 2. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!