Magyarországon is helyes lenne és füles használata miatt is e büntetés?
#zebra-telefon-szabályok
2017. okt. 27. 08:33
1/7 anonim válasza:
ÖÖÖÖÖ. Miről szól a kérdés? Nem értem pontosan.
2/7 A kérdező kommentje:
# 1
Olvassad el a linkere kattintva bejövő cikket.
Vigyázz, hosszabb 2 sornál;)
2017. okt. 27. 08:57
3/7 anonim válasza:
Én nem vagyok híve az explicit tiltásnak. Inkább jobban és gyakrabban fel kellene hívni a figyelmet a füles használatának veszélyeire, hogy ne sétáljanak be az emberek figyelmetlenül a járművek elé.
4/7 anonim válasza:
A kérdést nem értem, nem a cikket.
5/7 anonim válasza:
Szerintem igen, saját érdekükben főleg, mert rossz elütni ezért vkit, de a fülest viselőnek rosszabb, ha belehal, vagy amputálni kell.
6/7 anonim válasza:
Kicsit túlzásnak tartom, annak ellenére, hogy utálom, mikor az emberek maxra tekert hangerővel bedugják mindkét fülüket, és azt sem hallják, ha éppen robban mellettük valami (extrém példa).
7/7 anonim válasza:
Büntetném. Életveszélyes. Mellékesen a sofőrt büntetik, ha elütik a füleseket. Ha már zenét hallgatnak, akkor a hangszóról hallgassa. (De ne úgy, mint a bunkó parasztok, amikor a főút végén is hallod...)
#közlekedés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!