Ezek a sérülések veszélyesek? Ezek alapján vállalható az autó?
Itt van ez a fapados Dacia, hibátlan újszerűként van hirdetve, de lekérdeztem eléggé megrágták nem rég... Szerintetek ezek súlyos sérülések? Majdnem elmentem megnézni, mielőtt lekérdeztem, nem mondták, hogy ennyire törött volt.
Ezt felejtsd el, ha jót akarsz magadnak. A hátsó sárvédőt, küszöböt cserélni kellett. Valószínűleg a hátsó nyúlvány és a tetőkeret is rogyott, aztán vagy visszahúzták méretre vagy nem.
Szerintem már a képeken is látható, hogy a csomagtér ajtónál és a bal hátsó ajtónál nem pont olyan a hézag, mint a jobb oldalon.
Csak én gondolok arra, hogy ez valószínűleg futárautóként volt használva?
Lehet, hogy tévedek, de én semmiképpen nem venném meg. Nem véletlen, hogy ennyibe kerül, valami komoly hibája lehet.
Megint mindenki is ért hozzá, kicsit se zavarjon senkit, hogy a kívül nyomottnak tűnő küszöb is lehet jó, mert alatta van a teherhordó rész... Láttatok már küszöböt egyébként hogyan is épül fel? Kétlem.
El kell menni megnézni és nem okoskodni fotelszakértőként 640x480 pixeles felbontású fotók alapján...
Te láttál már küszöböt? Cseréltél már? Hátsó sárvédőt is cseréltél már? Akkor biztos láttál már megrogyott hátsó nyúlványt és tudod azt is, hogy sokkal enyhébb ütésre rogynak mint az elsők.
Ha te értesz hozzá, akkor azt is tudod, hogy a nyúlvány és a hátsó sárvédő sérülése sok esetben viszi magával a tetőkeretet.
Persze nem is értem, hogy ezt miért magyarázom neked, hiszen értesz hozzá! Vagy te is csak a fotelből okoskodsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!