Ha létezik gyalogos csalogatás, akkor miért nincsen autós csalogatás?
Számtalanszor van, hogy a gyalogos a zebra közelében lézeng, mintha át akarna menni rajta, de aztán mégsem arra megy. Menet közben elkezd támolyogni, emiatt nem egyértelmű, hogy merre akar menni. Megáll, nézni a semmit. Elkezd beszélgetni a zebra előtt. Aztán amikor közel vagyok már, akkor hirtelen gondol egyet és mégiscsak lelép. Derült égből villámcsapás!
Én mindig úgy közelítem meg a zebrát, hogy ha gyalogost látok, akkor próbálom felvenni vele a szemkontaktust, ez 10-ből 7-szer meg is történik és olyankor mindig egyértelmű, de vannak azok a gyalogosok, akik csakazértsem néznek felém, csakazértsem néznek körül, mintha nem is szándékoznának átkelni, de aztán az utolsó pillanatban mégis lelépnek.
Én úgy gondolom, hogy ez kimeríti az autós csalogatás fogalmát, hiszen szánt szándékkal megtévesztik az úttesten közlekedőket a viselkedésükkel.
És mikor oktatod? hány évesen? Mert ugye 18 alatt nem nagyon lehet felelősségrevonni.
Akkor 18 éves koráig senki sem léphet egyedül utcára?
Nonszensz az egész gondolatmenet.
Nem véletlenül írtam a szülői felelősségvállalást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!