Jogosan hitte, hogy neki van előbbsège?
Azzal hogy lemondtam az elsőbbségről, a döntés már nem nálam van.
Jelezhetem, hogy ácsi, de az legyen nagyon egyértelmű.
A sirban akkor legelől álló ugyanígy jelezze, hogy vette az adást.
Alapvetően rosszul gondolta, de lehet rakta vitázni innentől.
Ő azt mondja lemondtál az elsőbbségedről, ezt vissza nem vonhatod, így lehet szórakozni, a kocsi meg bukta.
Pont a körforgalom az, ahol nem kellene beengedni senkit jópofizásból (hacsak nincs beállva az egyik kihajtó ág), arra van kitalálva a körfogalom, hogy ilyen szituációk ne legyenek.
Azt nem hihette, hogy elsőbbsége van, de azt igen, higy őt is engeded.
Pesten sokszor találkozom azzal, hogy balra kanyarodnánk többen is. Második, harmadik ötödik vagyok a sorban.
Elmegy az első stb.
Én már nem.
És aki elengedte a többieket, villog dudálgat, integet, miért nem megyek már.
Sokkal gyakrabban találkozom azzal, hogy valaki mindenkit enged, mint olyannal, aki csak egyet.
Másodszor találkozom a körforgalom szóval, de a kérdésben csak firgalom van.
Kérdező, körforgalomra gondoltál?
Szerintem lényegtelen. Ebben nem értek egyet az előttem íróval.
elmèletben a cibzàr elv hasznàlható (mèg ha nem is kifejezetten erre a szitura.) igen, ott 1 et engedsz be... elèg szemèt szitu volt, a bejövövő forgalom nagynak volt mondani az adott irànyból.
Termèszetesen, mivel nem ismerte el, így rendőr lett hívva. a biztosító mèg kèrdèses, mivel biztosítàs van rajta, csak pàrom nagyapjàè az autó, viszont ő elhunyt. Hagyatèki nincs, ezèrt (nekem azt mondtàk) nem tudjuk àtíratni, kölcsönadàsi szerződès viszont van... mondjuk azt nem tudom hogy az èn vagy az ő biztosítója fizet, sosem volt balesetem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!