Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Stop táblánál megálláskor így...

Stop táblánál megálláskor így kell: állóra fékezni és egyest kapcsolni?

Figyelt kérdés

Vagy amikor a fordulat lent van, 2-est kapcsolni, majd úgy megállni (természetesen jön az egyes)?

Tehát kell/van értelme közben visszaváltani, míg odaérek a Stop-hoz?

ma 18:14
 1/3 anonim ***** válasza:
30%
Nincs értelme visszaváltogatni, ha fixen tudod, hogy teljesen meg fogsz állni. Akkor éri meg visszaváltogatni, ha egy piros lámpához érkezel, ahol lehet számítani arra, hogy nem sokára zöld lesz és ha nem váltogatsz vissza keresgélheted a fokozatokat, de ha visszaváltogatsz, akkor csak fékről kell átlépni a gázra. Ha visszaváltogatsz feleslegesen, azzal a kuplungot terheled feleslegesen és ugye nem 2 forint egy új kuplung + a munkadíj sem.
ma 18:34
 2/3 anonim ***** válasza:
83%
Én úgy szoktam, hogy amelyik sebességben vagyok azt hagyom elfogyni motorfékkel, aztán üres, vagy 1 attól függöen, hogy sokáig kell-e majd ácsorognom varhatóan.
ma 18:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Én nem nagyon szoktam visszaváltani. Fékezni se szoktam már előtte 200 méterrel, mint egyesek. Amikor a STOP-hoz érek akkor egy erős féket nyomok, megállok, 1-es és már nyomom is neki tovább.
ma 19:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!