Miért tartok ennyire ha zebra közelében vagyok?
A pánik nem kéne, hogy legyen. Valami nem ok nalad sajna.
Egyszerűen sasolj mint egy vadaszkutya, készülj fel a lelépő gyalogosra autan kész, ha remegsz egy gyalogatkelő látvanyától az önmagában pszihés dolog csak, amit le kell küzdeni aztán meg is vagy.
Hogy hogyan, az nehezebb kérdés, de kezdetnek pont elég a kresz, közelitsd meg úgy, hogy ha lenne ott gyalogos akkor el tudd engedni.
Nem igazán értem a problémádat.
Nappal messziről látni, hogy ha van "gyanús" gyalogos a környéken. Ha esetleg mégse látni (pl. parkoló autó, bokor, stb. miatt), akkor meg lelassítasz.
Sötétben problémás sok esetben, ha nem elég jó a közvilágítás, a szemben jövők meg elvakítanak. De hát akkor meg megint csak ott a lehetőség, hogy lelassítasz, ha nem vagy benne biztos, hogy nincs gyalogos. Ezt én is így csinálom, meg mindenki, aki nem szeretne börtönbe kerülni. Az sajnos tény, hogy rengeteg a barom gyalogos, aki "nekem van elsőbbségem" felkiáltással belép az olyan autó elé is, ami láthatóan már nem fog tudni megállni. Ezt majd a sírkövére is biztos felírják, hogy neki volt elsőbbsége... De hát ha leveszed a lábad a gázról, és a szükséges mértékig lelassítasz, akkor nem fogod elütni.
És igen, az jó nagy koppanás, ha elütnek valakit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!