Az autóskamera felvétele ér valamit jogi szempontból, ha baj történik és bizonyítékként használnám?
Figyelt kérdés
Venni akarok egy ilyen menetrögzítőt, de ha semmit nem ér, hanem csak youtube-os kommentháborút lehet produkálni vele, az nekem felesleges és akkor nem veszem meg: [link]
Kérdés, hogy egy büntetőfékezésnél vagy vitatott esetnél van értelme a felvett bizonyítéknak vagy a rendőrség sza**i fog rá? Nővérem szerint lesz**ják a felvételeket és felesleges pénzkidobás. Mi a tapasztalatotok és mit javasolnátok nekem?
2020. dec. 14. 14:14
11/17 anonim válasza:
Ezt tudja, döntsd el, kell vagy nem:
12/17 A kérdező kommentje:
#11: Igen, nekem ezek a spéci funkciók is legalább annyit számítanának (ha GPS-ként is funkcionálna az tök jó lenne). Igazából az lenne az álom, ha a hátsó kamera tolatókamera funkciót is ellátna. Erre van valami lehetőség (akár más típusnál)? És nem kellene külön többfajta kütyüt megvennem, hanem mindent tudna ez a Xiaomi pack.
2020. dec. 14. 21:05
13/17 anonim válasza:
Tolatókamera funkciót egyik sem tud. Csak rögzítik hátul a látványt.
14/17 anonim válasza:
Ja, és nem nézted figyelmesen a bemutató videót, mert rögzíti a GPS adatokat is a pillanatnyi sebesség mellett.
15/17 A kérdező kommentje:
#13: "Tolatókamera funkciót egyik sem tud. Csak rögzítik hátul a látványt."
Akkor úgy érzem az olcsóbb 1080p-s Xiaomi 70mai lenne a legjobb választás. Vagy jogi esetekben azért fontos a 4k minőség?
2020. dec. 15. 09:07
16/17 terminator9000 válasza:
Nemhinném,1080 ba is látszik hogy neked volt e piros szerintem
17/17 anonim válasza:
Feltétlen kell SD kártya? Nem elég, ha telón elindítok egy kamera képfelvevőt? 70mai a kamera, teló nélkül nem is működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!