Mi lehetett az értelme az alább történteknek?
Pénteken dugóban álltam, még nem értem be a városba. Egy kisebb baleset volt, ezért nagyjából 1 kilométeres sor keletkezett.
Előttem egy "off-road" Jepp Cherokee állt, hatalmas terepgumikkal, "snokerrel" minden ami kell, és hót retkes volt a sártól.
Illetve a hangja alapján hatalmas benzintemető volt, nem tudom hátha van jelentősége :D
Nagyon lassan araszoltunk, aztán a Jeepből kiszállt a sofőr, valamiért jól "benézett" engem, aztán felnyitotta a csomagtartóját, visszaült, és a belement a jobboldali vízelvezető árokba, onnét előzte a sort. Az árokban víz nem volt, féloldalasan ment benne egy darabig aztán egy kevésbé mély ponton felment a kerékpárútra, és aztán nem láttam, gondolom ott előzte végig a sort.
A mai napig nem jöttem rá. Miért nyitotta ki a csomagtatót? :D
Nem volt benne semmit, és fix hogy semmit nem vett ki, vagy tett be, egészen biztos hogy tudatosan hagyta nyitva.Miért??
Vagy az ajtó nyitása volt az ürügy, hogy megnézzen magának - jobban mondva a szélvédődet, a tükör környékét, hogy van-e rajta menetrögzítő. Gondolom nem akarta viszontlátni magát a neten eme "szabályos" manőverért.
Bár nem tudom mitől félt, hiszen ebben az országban a rossz úton járókat nem lehet csak úgy mutogatni, ki kell takarni az arcukat és a rendszámot is - mert a végén még te húzod a rövidebbet, mert feljelentenek. Vicc az egész...
Azt írod, "hatalmas terepgumi", "hót retkes a sártól", "benzintemető"....
Ezek szerint egy ezres suzukival voltál.
Tényleg komolyan gondolod, hogy az ilyen tipusú autósok a másikat nézegetik?
A megoldás:
ennél a tipusnál csak a csomagtartóból kapcsolható, a "árokjáró" opció. :D
Ja a csomagtartón volt a rendszám, erre gondoltam én is, de ezzel az erővel le is vehette volna.
Meg mint írtam tiszta sár volt az egész autó, nem figyeltem a rendszámát, de gondolom az is sáros lehetett.
Egyébként nyitott csomagtartóval ment végig, szóval az felnyitva maradt.
Ha pedig Suzukim lenne azzal én is simán végig mennék az árkon, max elakadnék :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!