Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Elveszett az Egésségügyi...

Elveszett az Egésségügyi vizsgakártyám. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tavaly A1-es jogosítványt csináltam, be kellett adnom a vizsgalapomat, és a egésségügy vizsgakártyámat az okmányirodába, de utána vagy nem kaptam vissza, vagy elhagytam. Most mit csináljak? Lehet újat igényelni?
2010. aug. 9. 16:28
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem azt nem is adják vissza. ha van jogsid az már igazolja h van egészségügyid is, mivel különben nem kaptad volna meg a jogsit :)
2010. aug. 9. 16:38
 2/2 anonim ***** válasza:
A helyi vöröskeresztnél lehet újat kérni. nemtom, hogy közúti ellenőrzésnél kell-e. Én is elhagytam egyszer, miután levizsgáztam mopedre 14 évesen. Csak akkor volt gáz, mikor 2 év múlva mentem kocsira vizsgázni, és mondták, hogy kéne az eü vizsgát igazoló lap, mert nem kell újra vizsgáznom belőle, de a papír feltétlen kell. A vöröskereszttől kellett kikérni.
2010. aug. 9. 16:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!