Szerintetek nagyot hibáztam?
Este egy körforgalomban rossz helyen fordultam ki és csak utána vettem észre hogy az a kijárat egy autopálya felhajtható , nem hajtotottam fel az autópályára hanem a felhajtón megáltam és elakadás jelzővel elkezdtem vissza tolatni hogy megússzam a bűntetést. Kb 10-15 métert tolathattam hátra vissza a körforgohoz. Nem közvetlenül de két autó jött utánam.
Szerintetek hogy kelett volna cselekednem ?
#10 Tudtommal olyan nem fordulhat elő Magyarországon, hogy kijössz a körforgóból és már egyből ott van melletted a szalagkorlát, alatta pedig a pálya.
Szokott lenni egy rövid felvezető és utána kezdődik az a szakasz amiről te beszélsz.
De ha még úgy történt volna ahogy te mondod akkor sem lett volna benne semmi veszély hacsak nem egy agyon tuningolt Bugatti Chironnal közlekedsz amely 1,5 mp alatt 100-on van és rutinszerűen padlót versz neki már a ki hajtás megkezdésekor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!