Ittas vezetés, 0,38 mg/l légalkoholszint. Mire számíthatok?
Nos, az a helyzet, hogy elkövettem egy nagy hibát.
Egy rövid távra megkockáztattam azt, hogy beüljek a volán mögé, pechemre pont levillogott a rendőr és igazoltattak. A szonda 0,38-at mutatott.
A jogosítványomat a helyszínen bevonták. Mire számíthatok?
Az elsődleges cél, hogy minél előbb visszakapjam a vezetői engedélyt ugyanis munkaeszközöm az autó.
Igen, tudom, hülye voltam... megbántam a tettemet - kérlek titeket hogy hasznos, segítő válaszokat adjatok.
A megtett táv kb 500 m volt, éjszaka - egy forgalommentes kisebb vidéki településen - bár tudom ennek itt nincs különösebb jelentősége.
Baleset nem történt, és büntetlen előéletű vagyok.
Ügyvédi konzultáció már folyamatban - próbálkozunk különféle enyhítő körülményekkel. Az eltiltás minimum ideje 1 hónap - ennek kapcsán kérdeznék rá, hogy esetleg erre mennyi esélyem volna? Volt olyan aki hasonló értékekkel kevesebb mint 6 hónapot kapott? Persze olyan történeteket is szívesen meghallgatok akiktől ennél hosszabb intervallumra vonták meg a jogsit. Utánképzés minden esetben kötelezô?
Köszönöm előre is a válaszaitokat! 19/F
20. Így van.
Erről nekem az jut eszembe hogy egy kis falauban egy ügyvéd nem él meg, de kettő ügyvéd az nagyon jól meg él.
Kérdezőnek...
Ügyészségre fognak beidézni? Mert biróság zárva van.(Itélkezési szabadság van) Vagy hova fognak beidézni? Kérted,hogy írják bele a gyorsított eljárást
Én inkabb ismerosok által keresnék ügyvédet. Hátha nekik volt,van tapasztalatuk azzal az ügyvédel és valószinüleg ajánlani is fogják.
Szia nekem 0,30mg volt a légalkohol.
120 ezer meg 8 honap el tiltás
Ugy néz ki után kepzés nem kell
Egyszer már el tiltotak 3 hónapra ahoz képest jól megusztam. Hát enyi az én történeten hátha segìt.
Kedves Kérdező!
Mi lett végül az ítélet? Nekem ugyanez az érték jött ki a helyszínen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!