Magyarországon miért nem büntetik a követési távolság be nem tartását úgy mint Ausztriában és Németországban?
Figyelt kérdés
2020. márc. 3. 12:04
1/20 anonim válasza:
Mert nehezebb ellenőrizni, mint a gyorshajtást.
Pedig amúgy nagyon indokolt lenne, főleg az autópályákon.
2/20 A kérdező kommentje:
elegem van abból hogy felmegyek az autópályára és fél percen belül mögöttem fél méterrel valaki ott van, ezzel életveszélybe sodorva engem.
2020. márc. 3. 12:29
3/20 anonim válasza:
Menj ki a külső sávba és majd megelőz.
4/20 anonim válasza:
Első: nem nehezebb. Másodpercben mérik a távolságot, és büntetnek rendesen.
5/20 A kérdező kommentje:
külső teli van kamionokkal
2020. márc. 3. 16:15
6/20 anonim válasza:
Azért az észt vesztő, hogy tényeket is le tudtok pontozni. Nem kitaláció, külföldön hogyan csinálják. Egy adott ponthoz érkezések közötti időeltérést mérik.
7/20 anonim válasza:
Azért mert a fakabát sem tudja mi az a követési távolság...
8/20 anonim válasza:
Szerintem is érdemes lenne mivel sokkal veszélyesebb, mint pl. egy szimpla gyorshajtás.
Épp tegnap haladtam az autópálya külső sávjában amikor is utolértem egy buszt. Mivel jöttek a belsőben nem tudtam megelőzni, közben engem is utolért egy kisteherautó aki idegesen totál rám jött mivel ő sem tudott előzni a belső sáv zsúfoltsága miatt, így gondolom azt akarta menjek gyorsabban. Láthatta előttem a buszt, így nem is értem. Végül totál rám jött, jó ha pár méter volt köztünk és villogott.
9/20 anonim válasza:
Mert Németországban sem büntetik, vagy ha igen, kb olyan mértékben, mint Magyarországon a VÉDA a mobilozást.
10/20 anonim válasza:
7 - es!!
Azért ma már annyira nem hülyék a rendőrök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!