Ahol te laksz megye, ott milyen a közlekedési morál?
autósok, motorosok. egytől tizes skáláig, hányasra értékelnéd a városodban/megyédben a közlekedési morált?
én Szegeden: 4
BP déli agglomeráció:
A béka segge alatt...
Budapestre ingáztam idén tavaszig 8 éven át. Mindenki szidja a budapesti közlekedést, de egy-két kirívó eseten kívül, a nagy többséggel szerintem nincs nagy baj. Olyan 6-7-re értékelném 10-es skálán. Nyilván lehetne hova fejlődni, de nem tragikus.
Azóta Pécsen lakom. Itt borzasztó a helyzet. Nem értem egyesek hogy kaphattak jogosítványt. Simán átmennek totál piroson. Egyirányú utca nem számít, behajtanak forgalommal szembe. Stop tábla nem számít, nekem kell a védett úton vészfékezéssel megállnom. Ha meg rá merek dudálni a baleset lekerülése végett, még ő van felháborodva ordibál és nemzetközi kézjelzéseket ad. ÉS sajnos ez rendszeres, nem egy-két eset. Így itt 2/10 legfeljebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!