Indiában, hogy lehet ilyen a közlekedési morál, hogy most, mikor a vonat egy ünnepségen elgázolt 50 embert, megállás nélkül továbbment?
vagy ennyire kellett tartani a menetrendet?
mit szólhattak az utasok az első megállónál mikor egy csurom vér szerelvény beérkezett?
Ugye nem voltál még Indiában??
Én voltam. Gyalogosként nagy csoda, hogy túl éltem. Indiában a közlekedési szabályok ahogy mondják csak egy ismertető. Simán átmennek a piroson, az halad aki gyorsabban tud a másik elé vágni. Náluk a duda szó azt jelenti, hogy el az utamból..még akkor is ha járdán vagy.
Vonatnál nincs olyan, hogy időre megy, időben érkezik. Van amikor olyan zsúfolt a helyi vonat, hogy az ajtókban lógnak ki, vagy hátul az ütközőkön ülnek..India gyönyörű ország, de a közlekedési moráljuk csapnivaló. A gond az, hogy ezt veszik normálisnak, és hozzák más országokba is.
Én Angliában élek, és egyik nap Oxfordba kellett mennem busszal. A buszsofőr indiai volt. Elől ültem. Az indus úgy vezetett mint egy őrült. El is gázolt egy rókát, de nem állt meg. Pedig a szélvédője is véres lett. Amikor beértünk Oxfordba akkor szólt az utasoknak, hogy kell neki pár tanú, aki támogatja, hogy a rókagázolás teljesen váratlan volt, és hiába fékezett nem tudta megelőzni a bajt. Szerinted maradt tanúnak bárki is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!