Most őszintén, ez korrekt volt a vevőtől?
Bőrszettet vettem az autómhoz, és mindent korábbi szövet beltéri elemet meghirdettem.(minden hibátlan volt)
Egy srácnak postáztam az ajtókárpitokat, millió képet készítettem, utánvétellel elküldtem.Megkapta, hívott is,hogy minden tökéletes, azt kapta amit kért.
Pár nap múlva írt,hogy még érdekelné a váltószoknya is.
Mondtam,hogy oké, megnézem mennyi a postaköltség és küldöm.
Aztán jött egy másik vevő személyesen,aki az ülésekkel együtt akarta a váltószoknyát is, mondtam, hogy 8 ezerért eladtam, azt mondta,hogy akkor itt van 12 és viszi mert neki kell.
Írtam a tagnak,hogy sajnos megvették, nem küldöm.
Erősen gúnyolódva írta,hogy korrekt vagyok stb, bocsánatot kértem, aztán írta,hogy mindegy akkor még a kalaptartót szeretné.
Mondtam neki egy olcsóbb árat mint amit kapni akartam érte, aztán elküldtem.
Majd hozta vissza a futár, és ki kellett fizetnem az utánvétel költségét.
A srác meg annyit írt,hogy bocs, mégsem kellett, találtam olcsóbban. (és mosolygós fej)
Úgyhogy ugyan ezt megcsinálta, csak nekem pénzembe került, neki meg nem.
Kicsit felhúz, de meg is értem valahol, csak mégis azért szerintem érthető, hogy én annak adtam el aki itt volt személyesen, látta és ráadásul többet is ajánlott érte.
De mindenkin írja meg mit gondol, kíváncsi vagyok kinek adnátok igazat.
Erre mit lehet mondani? Ő sem volt ezzel korrekt, előtte meg te nem voltál vele korrekt.
1-1 az állás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!