Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi értelme van az autónak? Én...

Mi értelme van az autónak? Én nagyon úgy látom, hogy a környezetnek nem tesz jót és talán 20 év múlva már tiszta levegő sem lesz!

Figyelt kérdés
27 éves férfi vagyok, de nekem nem kellene autó! Szerintem ma már igen csak divatból teszik le a jogsit a legtöbben! Normális válaszokat kérek, lehetőleg olyan emberektől, akiknek szintén nincs autójuk!

2019. febr. 6. 10:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
88%

Szarni is autóval járok, mert nekem így kényelmes. Káros, ja.

A wifi is az, meg a vákumcsomagolt sonka is. Azokról is lemondtál már?

2019. febr. 6. 11:18
 12/26 anonim ***** válasza:
38%
Én eredetileg Diesel vonattal jártam munkába, mivel fontos volt számomra a környezetvédelem vettem inkább Villany mozdonyt, jobban gyorsul a villanyos és már nem is parázok a környezet miatt, igen, a házamtól a cégig van építve direkt nekem a basút.
2019. febr. 6. 11:26
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs autóm, ráadásul öreg is vagyok. Időnként azonban jól jönne, amikor pl. cipekedni kell, ha olyat vásárolok, amit kézben tömegközlekedéssel nem tudok hazavinni (vagy csak nagyon nehézkesen), vagy amikor a nyaralónkba megyek ill. onnan jövök. A vasútállomástól még 2 km-t kell gyalogolnom ill. visszafelé is. Ha ott vagyok, akkor pár naponta mégis csak be kellene valami élelmiszert vásárolni a vasútállomás melletti élelmiszerboltból, húzós bevásárlókocsival. Kerékpározni már nem merek, mert tönkreteszi a derekamat (diszkopátia miatt).
2019. febr. 6. 11:29
 14/26 anonim ***** válasza:
54%

Úgy azért megnézném az ilyen ortodox autóellenes f...kalapokat, ha azzal szembesülnének, hogy nem vehetnek a boltban ennivalót, mert azt is gépjármű vitte oda, nem vehetnek ruhát, mert azt is, stb stb.

Gondolom az ilyen ordas környezetvédők azért cserélgetik szép szolgai szorgalmatossággal telójukat, hadd termelődjön a szemét és nyilván jó kis konzumer fogyasztoid mosógépeket használnak, 3 évente termelve egy mázsa hulladékot általa.

Ez az egész olyan képmutató és álságos.

A szemelyes autókázásnál sokkal kártékonyabb a tervezett avulás mindenben, de azt a sok birka még helyesli is, mondván dádönölű mindenből mindig a csilivili úúúj, mégújabb legújabb.

2019. febr. 6. 11:40
 15/26 anonim ***** válasza:
81%

„20 év múlva már tiszta levegő sem lesz!” - újabban kisütötték, hogy a szarvasmarhák csinálják az üvegházhatást.

Ne egyél marhát!

2019. febr. 6. 13:12
 16/26 Alex Fly ***** válasza:
32%
Mi értelme? Egyeseknek jó üzlet. A többi meg le van ....
2019. febr. 6. 16:44
 17/26 anonim ***** válasza:
Ha neked nem kell - vagy valamiért nem jött össze és most így vezeted le a dolgot, mintha alapból nem is kéne - akkor már másnak se kelljen ugye?
2019. febr. 6. 23:13
 18/26 anonim ***** válasza:
50%
Bocsi, nekem van autóm. Megoldhatnám ugyan a bejárásomat busszal is, de az meg nem férne be a parkolóba. :-))
2019. febr. 8. 18:13
 19/26 anonim válasza:
12%
Üdv. Tudom ki a kérdező és csak provokatív céllal írta ki a kérdést. De a sok marha meg egyből fel kapja a vizet! Jót nevettem rajtatok. A sok sötét buta, idióta csak sajnálni lehet az ilyeneket! Sok kibbaszot abortusz szökevény. Ja és a kérdezőnek is van autója. Csak szólok verebek! 😂
2019. febr. 23. 14:59
 20/26 anonim ***** válasza:
Na mivan fiam? Látod hogy szét szed a sok hozzászóló, aztán egyből csinálsz egy habiszti profilt, hogy próbáld magadat védeni, te hülyegyerek?😄
2019. febr. 23. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!