Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hagyjam abba a jogsit ennyi után?

Hagyjam abba a jogsit ennyi után?

Figyelt kérdés
Másfél éve kezdtem vezetni, hozzáteszem nulláról. Az első oktatómat 34 óra után cseréltem, mert alpári módon beszélt velem. Oké, sokat kellett velem szenvedni, de ehhez egy oktatónak azért nincs joga ennyi pénzért amit az óráért kap. A másodikat igazából az autó miatt hagytam ott ( nagyon nem rám volt szabva a kocsi, rossz volt vezetni). Most a harmadik oktatónál tartok 88 óránál, 2 vizsga bukással. Az oktató nagyon rendes. Kínszenvedések árán megtanultam parkolni, tolatni stb, az autókezelés rendben lesz lassan, de egyszerűen figyelmetlen vagyok. Kikanyarodok ahol nem kellene stb. Kezdem úgy érezni, hogy lassan reménytelen a helyzet 90 óra felé. Párommmal összevesztem, hogy szerintem jobb lenne nem erőltetni, perse ő szerinte nem így van. De nem akarok rekordtartó m*rha lenni 140 órás vizsgával, meg egy tipic rossz női sofőr. Hagyjam abba?
2018. dec. 11. 16:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
kicsit azért sajnálom az oktatót :)
2018. dec. 11. 19:25
 12/13 A kérdező kommentje:
Hát, hidd el, velem együtt sok nehéz eset van. Vannak magyon extrém esetek is
2018. dec. 11. 19:51
 13/13 anonim ***** válasza:

"de egyszerűen figyelmetlen vagyok"

Ha csak ennyi a baj 90 óra után, akkor igen, hagyd abba.

2018. dec. 24. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!