Hagyjam abbs a jogsit? Üdv. Már elkezdtem ajogsit autóra de, műtéteim miatt 5hónapot ki kellett hagynom közben a régi oktatóm már othagyta a szakmát így újhoz kerültem.
A 35 nem is sok. Sok embernek 60-70 óra kell.
Ha nem jössz ki az oktatóval, akkor minél hamarabb válts.
"Már gondoltam megveszem feketén a jogsit mer nekem kell"
Ezt nyugodtan elfelejtheted, mert ilyen (ma már) nincs.
Köszönöm mindkét félnek a válaszokat. Ma voltam vezetni. Az a baj hogy kb 10 naponta ad 4 órát nekem. Soha nem veszi észre hogy én igyekszek figyelni, tanulni de semmit nem vesz észre. Szerintem kellene 2-3 naponta kellene vezetnem. Úgy lenne jó tanulni. Vannak még hibáim elismerem. Bár olyan embernek nehéz bizonyítani aki semmi biztatást nem ad elkönyvel hülyének és azt hangoztatja h nem való neked jogsi. Váltani azér gáz met harmadik oktatóm lenne már. A
Az első sem volt külömb csak. nyugdíjba ment. Tênyleg mindegyik idegbeteg fölênyedkedő?
10 nap nagyon sok. Annyi idő alatt pont elfelejted, amit tanultál.
Ha szar az oktató, akkor válts. Ahogy hallom, sajnos elég sok ilyen idegbeteg, ordítozós, perverz barom van közöttük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!