Mzz591 kérdése:
Elkezdtem a jogsit és akkor még mikor az adatokat felvették én a régi lejárd személyim azonosítóját adtam meg. És most megjött az új- ilyenkor szólni kell hogy új vagy felesleges?
Figyelt kérdés
Ahogy néztem megváltozott az azonosító száma is.#probléma #B-jogsi Személy igazolvány
2014. nov. 22. 07:17
1/2 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy amit alártatok szerződést abban van vmi olyasmi hogy ha az adataid változnak jelenteni kell de én már rég vizsgáztam szóval nem biztos hogy nagy jelentősége van
2/2 A kérdező kommentje:
Hát először úgy volt hogy szóltam nekik és felírták a lapra. Azt mondták hívni fognak. És azóta semmi. Nem hívtak.Bár az orvosi amit vittem nekik azon már az új azonosítom van.
2014. nov. 22. 07:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!