Kérhetek ideiglenes jogsit?
Azért kaptál most beszólást, mert azt érdemled. Heti 4-5 ilyen kérdés van, s nagyon unalmas és tökéletesen felesleges.
Nincs soron kívüli elintézés, ideiglenes jogsi sincs, még csere esetében sem.
Egy kérdés: Ha egyáltalán nem tanulnál vezetni, ha nem is lenne feltalálva az autó, ha nem sikerülne a vizsga, ha ha ha… akkor nem hogy nem tanúskodnál, de éhen is halnál, mert nincs jogosítványod?
Nem értem.
Egyébként csere esetén is csak úgy vezethetsz, ha a lejárt régi mellé magadnál tartod azt a papírt, amit a csereigényedről kaptál. Tehát igazolja, hogy már az ügyintézés folyamatban van. A kettő együtt jogosít csak járművezetésre, külön-külön egyik sem. Mondom cserekor!
Első kiadásnál csak egy sajtcetlid van.
Egy jó tanács a tanúskodáshoz:
Jól figyelj meg mindent, mert majd a válópernél is el kell mondanod…
Esküvőre saját autóval? Az emberek nagy része azon gondolkodik fuvart miként intéz, nem hogy mindenképp kocsival kelljen mennie.
na meg nyilván senki más nem megy a környékről, hogy csak sajt kocsival lehet menni.
Igen, én saját kocsival akartam menni. Mivel 1, nem vedelni megyek, mint sokan mások, 2, ha saját autóval nem tudom megoldani akkor nem tudok elmenni. Ugyanis 3 gyerekem van és egy férjem akikkel más autójába nem férünk be együtt. És a környékről se megy senki aki el tudna vinni. És mivel a lányom keresztapjáról van szó, ezért egyedül se mehetek. Remélem így már érthető és világos volt.
A másik dolog pedig, hogy attól ha napi szinten van ilyen kérdés nem kell parasztnak lenni. Senki nem tart a fejetekhez pisztolyt, hogy olvasd el és kommentelj. Arra senki nem gondolt, hogy valakinek tényleg fontos lenne?
És te arra nem gondoltál hogy a szabályzatnak megfelelően írj ki kérdést?
Pl. ne írj ki kérdést feleslegesen ha már megkérdezték (25 milliószor -.-)
Ha saját autóval nem tudod megoldani akkor nem tudsz menni....
Hát akkor el kell,hogy keserítselek mert nem fogtok tudni menni! Vizsga után még olyan 2 munkanap nap és akkor mehetsz az okmányirodába és utána átlagot nézve egy hét mire megkapod és utána már vezethetsz.
Mivel már nincs sok időd a vizsgáig ezért gyorsan kell kitalálnod valami más megoldást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!