Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Elvadult állapotok a vezetésok...

Elvadult állapotok a vezetésoktatásban, mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
Az oktatók nem adnak időpontot, vagy a tanulók elképesztő mértékű kifosztására hajtanak. 10ből 8 oktató egyenesen szabotálja a vezetéstanítást. Akadnak, akik verbálisan, sőt fizikailag is agresszívek, és még az is sunyi, aki legalább vezetni megtanít.
2018. szept. 8. 07:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Veled ellentétben főleg magyar utakon járok, úgyhogy látom.

Viszont az is jól látszik, hogy a kérdésed kiírásával egyetlen célod az lehetett, hogy a szaros cipőket kissé beletörölgethesd egy általad lenézett országba.

2018. szept. 8. 10:19
 12/25 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem meg megbukott és most azzal próbálja nyugtatni magát, hogy ő a legjobb sofőr a világon, csak azok a csúnya-rossz oktatók a pénzét akarják.

2018. szept. 8. 10:22
 13/25 anonim ***** válasza:

Én Magyarországon csináltam a jogsimat anno, nem volt gondom minden kategória elsőre meglett amire beneveztem.

Viszont láttam én is olyan oktatót aki üvöltött a tanulókkal, láttam olyan oktatót aki szakmailag nem igazán volt a helyzet magaslatán és a vizsgák melletti korrupciót meg se említsük, mert ilyen nyilván nem létezik, de akkoriban Miskolcon mindenki tolta a lét a vizsgabiztosnak az oktatón keresztül, amit sokszor felesben rakta el. Persze ez is olyan legenda, mint a kórházi hálapénz, megkent rendőrök meg a többiek.. :D

Nem tudom változott-e a rendszer azóta, de gyanítom hogy nem.

2018. szept. 8. 10:30
 14/25 anonim ***** válasza:
Én semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Harmadikra mentem át, de mindkettő bukásom jogos volt. Lefizetés szóba sem került. Az oktatónál a kresz vizsga után pár nappal kezdtem, a heti 2x2 órát megtartotta, valamikor még többet is. Pedig Budapesten tanultam. Ismerősöknél sem volt hasonló.
2018. szept. 8. 10:49
 15/25 A kérdező kommentje:
Soha életemben nem buktam meg semmiből. Ezt benézted :) de ez is mi, ez a feltétlen reflex. Aki szóvá tenné az elfogadhatatlan állapotokat, az béna, veszélyes, gyerekgyilkos, stb, hátha erre majd bekussol :) amúgy ha valaki bukik, mert mondjuk "ügyetlen" "béna" stb, akkor hatványozottan sérülnek a jogai. NEM LÁTOD? TE SZERENMCSÉTLN? vagy csak annyit látsz meg az egészből, hogy ki az ügyes kismókus. Ki nem szarja ezt le? Sőt, ettől még durvább az egész, mert ezek ugye azt vállalják, hogy az egész popuációnak, függetlenül a képességeiktől szolgáltatnak pénzért szolgáltatást. Kivéve az orvosilag alkalmatlanokat.
2018. szept. 8. 11:10
 16/25 A kérdező kommentje:
Különben sem értem, hogy lehet valamiből megbukni. Ha nem vagy felkészült, nem mész el. Ennyi.
2018. szept. 8. 11:10
 17/25 anonim ***** válasza:
Az, hogy valaki alaposan felkészül, még nem zárja ki a bukás lehetőségét. Ha valaki 40 éve vezet, annak is jöhet egy váratlan szituáció, nemhogy néhány hónap "vezetés" után.
2018. szept. 8. 11:15
 18/25 A kérdező kommentje:
Amúgy az is mi, hogy idejönnek az autósiskolák sajnáltatni magukat, hogy SZEGÉNY ŐK, nem tudnak másfél hónapig időpontot adni a tanulóiknak. Akkor fel se vegyék őket. Bszki. Ha teljesen képtelenek egy szolgáltatást biztosítani, akkor ne is hirdessék a szolgáltatást, ennyike. A rohadt életbe már :) De felveszik őket, a pénzeket elteszik, havonta adnak egy fél órát, . a gyerek kifut az időből, de legalább az órarend be van töltve :) tökmindegy, hogy nem ugyanazzal a tanulóval végig, hogy értelme is legyen, pénz, pénz, hát nem? meg a tanfolyamocska is be van fizetve. mit számít, hogy még oktatóik sincsenek? És az érv? ők felelősek a BIZTONSÁGÉRT. Meg a gyermekekért is a zebrán, ezt fura, hogy kifelejtette az egyik hozzászóló. Beszarsz :DDD
2018. szept. 8. 11:30
 19/25 A kérdező kommentje:
először is, nekem nem úg ytűnik, hogy alaposan felkészült vezetők lennének az utakon, másodszor, ha valaki valóban felkészült, és tiszta sor a vizsga (valóban a felkészültséget méri), az nem bukik meg. MInden vizsgán EZ a normális. Itt is ennek az elvnek kell érvényesülnie. Ha nem ez érvényesül valami miatt, akkor ott gáz van. és azt nem ideologizálni kell, hanem megkeresni az okokat és kierőszakolni a változást.
2018. szept. 8. 11:43
 20/25 A kérdező kommentje:

Veled ellentétben főleg magyar utakon járok, úgyhogy látom

ááááááááááááá van itt logika :) Veled ellentétben én magyar utakon IS járok, azért látom, amit látok :D magyarázd meg egy pontnak, mi az hogy gömb, jó az úgy, mer ő csak ezt látja :D Én mindenféle utakon járok, de te, aki csak magyar utakon jársz, spanyol viaszt szrsz :D van baj.

2018. szept. 8. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!