Szigony utcában jelenleg milyen állapotok vannak? Mennyire veszélyes? Város utcai oldal elején albérletbe menjünk? TAPASZTALATOKat hallgatnék meg.
Elég sok a buckalakó, főleg lomizáskor. A panelházakban meg a lakóközösség iszonyatos. Ha szórakozni akarsz, a szomszéd akar kinyírni, ha meg pihenni akarsz, a szomszéd szórakozik. A lakógyűléseken rendszeresen frakcióskodnak, ki jelentett már fel kit-alapon.
Egyértelműen a "soha de soha, inkább a híd alja" kategóriába sorolható a hely.
Bátyámmal laktunk ott. Ő 21 éves, én 19. Nyáron nagyon durván megy a buli. Mi a Muzsikus cigányok terénél laktunk a 4. emeleten a panelban. A szomszédjaink egész rendesek voltak. De felettünk minden péntek, szombat este buli volt. És nem a kultúrált fajta sajnos:(. A lépcsőházban sokszor feküdtek eszméletlen vagy részeg emberek. A Muzsikus cigányok terén is ment a bandázás esténként. Sok neveletlen gyerek mászkál az utcán akik simán beszólnak. De úgy, hogy én érzem magam kínosan. Tehát összeségében el lehet ott élni, de nem kellemes. És ha nem tudod kezelni igazán azt hogy a buszon beszólnak a neveletlen gyerekek és csávók. Ha nem vagy jó alvó, hogy az éjszakai hangzavart el tudd viselni. És ha nem vagy annyira barátkozó típus, hogy összehaverkodj a bolt előtt álldogáló, meg a téren bandázó csávókkal, hogy aztán békén hagyjanak, akkor nem neked való környék. Bár nem tudom, ez a környék kinek való...
Én már elköltöztem, nem jó környékre de oda vissza nem mennék...
Szia, szerintem az a környéke a szigonynak még jó
Hétvégén meg pénteken este 9 után eshet bajotok
De az is csak beszólogatas vagy tapizás. Nem kell félni. Ha nem látják rajtatok hogy be vagytok tojva békén hagynak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!