Gyakran mögöttem nem tartják a követési távolságot, mit tegyek?
Ezt én is szoktam tapasztalni segédmotorral...
Én azt szoktam csinálni, hogy lelassítók olyan tempóra, hogy kényelmesen megelőzzön :)
1 kivétével ebből nem volt probléma. Az egy kivétel sz volt, amikor mentem Páty és Zsámbék között, a hátsomban nagyon jött egy helyimenő csávós BMW-és, aki már a 10 km/h-ra lelassításom mögött nyomott egy satuféket úgy, hogy a mögötte haladó furgon majdnem belement.... Aztán a BMW-és elindul és kiordít nekem az ablakon, hogy "mi a f****rt nem lehet haladni". Azért mert egy 50 ccm-es 4T-és motorral nyomom, ami az emelkedőkön alig bír felmenni...
kezd el az első/hátsó ablakmosást, nekem be szokott válni, olyankor érdekes nem mászik a seggedbe
"Mi közöd hozzá, hogy mennyire megy közel? A saját követési távolságoddal törődj, ne máséval."
igenis sok közöm van, momentán ha a balfax beletol egy szembejövőbe nem biztos, hogy utána felkelek. meg amúgy is. mitől jobb neki, ha 1.5 másodperccel mögöttem megy, nem 3-mal? előbb fog odaérni 19 mp-cel? :D
Le lettem pontozva, de nem igazán tudom hogy miért. Ha elkezdesz fékezgetni, bohóckodni előtte, akkor maximum felhúzod és tényleg neked megy. Ha kiszámíthatóan vezetsz, nem fog neked menni. Eddig senki nem jött nekem pedig sokat vezetek. Érdekes....
Nem kell semmi fegyvergyűjtemény, ez nem az orosz maffia hogy letoljon az útról és beléd eresszen egy tárat. Ha neked megy, akkor megcsináltathatja az autóját, emelkedni fog a biztosítása és ha ezek nem is érdekelnék, ott dekolhat egy csomót amíg kitöltitek a papírokat.
Túlizguljátok, túlreagáljátok, haladjatok szépen előre és ne nyafogjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!