Hogyan lehet megértetni a mögöttem jövővel, hogy tartson követési távolságot?
Figyelt kérdés
Szívatás, balesetveszély előidézése nélkül gondolom. Roppant fárasztó úgy vezetni, hogy 1-2 méterre jön mögöttem tartósan. Előzni sem akar, mert ahol lehetne, kiteszem jobbra az indexet, lassítok. De marad a nyakamon.2013. máj. 12. 20:30
1/17 szántóvető válasza:
sehogy tehát lassíts le,majd megelőz.
2/17 A kérdező kommentje:
Elolvastad azt, amit írtam?
2013. máj. 12. 20:34
3/17 anonim válasza:
Priccents hátra az ablaktörlő folyadékkal.☺
5/17 anonim válasza:
Kisebb fékezgetésekkel. Előbb-utóbb vagy megelőz, vagy lemarad.
6/17 szántóvető válasza:
nem lehet megértetni vele.tehát lassíts le és menj tartósan lassan,meg fog előzni.vagy állj meg,csak van egy parkoló vagy bármilyen más megállási lehetőség.
7/17 anonim válasza:
Leginkább sehogy, a követési távolságot az ő dolga tartani, legalább annyit, hogy a te hirtelen fékezésed esetén is biztonsággal meg tudjon állni. Ha neked megy, akkor az az ő hibája – tudom, ez sovány vigasz.
9/17 anonim válasza:
"balesetveszély előidézése nélkül gondolom"
A követési távolság be nem tartása már önmagában balesetveszély forrása nem ?
Végső esetben megállsz, aztán vagy kikerül vagy nem. Sajnos kevésbé szívatós megoldás nem jut eszembe.
10/17 anonim válasza:
Lassíts, amíg le nem esik neki vagy biztonságos nem lesz a követési távolság. Egyszer egy különösen értetlen román kamionos 3 km-en át jött mögöttem 15-tel, mert az 1 méteres követési távolsághoz ezt a sebességet ítéltem biztonságosnak, előzni meg nem lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!