Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Éreztétek reménytelennek a...

Éreztétek reménytelennek a rutin és forgalom órákon magatokat?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem, egyelőre felemások az érzéseim. Az oktatóval nincs baj, én érzem magamat bénának. Egész egyszerűen nem érzek rá a dolgokra! Nem érzem a pedálok megfelelő nyomásához szükséges technikát, a kerekeket hogy milyen szögben fordulok, semmit! 4 órám volt. Volt valaki így és túl tudott jutni? Már gyomorgörccsel kelek a vezetés reggelén.

2018. jún. 8. 19:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

4 óra az igazából semmi, ennyi idő alatt sok minden nem derülhetett ki.

a 20. óránál tartok, és viszonylag idősen kezdtem, mert sosem akartam vezetni, mivel éreztem, h semmi érzékem hozzá.

tavaly rábeszéltek, h kezdjem el, mivel biztosabb lesz a helyen jogsival a családi cégnél.

a 7-8 óra körül az oktatóm szegeztem a kérdést: hogy ugye nagyon nem meg. Azt mondta, h hát nem nagyon van érzékem hozzá, nem tudja, lesz e jogsi, és h a 30. óra után megyünk csak ki a forgalomba.

ezután hirtelen elkezdtem fejlődni, és a 12. órától már kimegyünk, szerinte nem is megy rosszul, de nekem borzalom az egész:

-még mindig nem érzem, h mennyire kell benyomni a kuplungot

-képtelen vagyok tartani a sebességet, vagy gyorsan vagy lassan megyek

-nem tudom megosztani a figyelmemet, még az is lelassít, ha indexelnem kell

csinálom még, hátha jobb lesz, de van egy olyan érzésem, h sosem fogok egyedül biztonságosan vezetni.

de mint mondtam, 4 óra az semmi, majd érezni fogod, h tényleg semmi érzéked hozzá, vagy csak több gyakorlásra van szükséged, mint az átlagnak.

egyébként az oktatóm egyik tanítványa 5 nyelven beszél, és 70óra után még a forgalmi közelében sincsenek, annyira nem megy neki.

sajnos ehhez tényleg érzék is kell.

2018. jún. 12. 11:38
 12/14 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó és utolsó előtti válaszolók, Nektek is köszönöm a válaszokat! Nagyon drukkolok nektek is hogy simábban menjen és túllegyünk rajta :)

Ma voltam megint, illetve múlt hétvégén is, ezeken az alkalmakon már jobban ment és ma már élveztem is igazán. Persze még sehol nem tartok, a forgalom még odébb :) De már érzem mi a gond.

Kuplung és fék: cipőből eddig túl vastag volt rajtam és nem "éreztem" mennyire nyomok a pedálokra, ezért vékonytalpú bebújóst vettem és azzal ment. De a többfelé figyelés nekem is gond még, illetve a kormányzásnál nem mindig érzem a kormány és kerék közti kapcsolatot még mindig....túlkormányzok ill. nem jó az ív. De reménykedek hogy belejövök.....

Nektek is szívből drukkolok!!

2018. jún. 14. 20:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem.

(Mondjuk amikor élesben kellett először ferde laza tajon rakott forgózsámolyos pótkocsit feltolni leizzadtam:) B jogsival)

2018. aug. 14. 12:37
 14/14 A kérdező kommentje:
Közben meglett a jogsim :) Csak gondoltam kiírom, hátha erőt azoknak akik hasonlóan indultak, mint én.
2018. nov. 8. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!