Akik buktak jogsinál: miből, pontosan miért buktak és végül hányadikra sikerült? (kresz, rutin, forgalom egyaránt érdekel)
Szia!
Én forgalmin buktam meg, figyelmen kívül hagytam egy jobbkezest...
A vizsgabiztos kérdezte, hogy mi lesz akkor, ha majd lesz gyerekem és ott ül mellettem, nem vette észre, hogy már pocakom van, kb 30 hetes terhes lehettem :) Mikor mondta az oktatóm, hogy hamarosan megtudja, mert babát vár a hölgy, akkor meg szegény nem győzött bocsánatot kérni :)
Másodjára sikerült!
Én egyszer buktam forgalomban, parkolás miatt... Hozzáteszem, kicsivel nagyobb helyre akartam bepréselni magam, mint az autó! : D Ahhoz képest sikerült, csak túl sok volt a tili-toli... Végül már magamban könyörögtem, hogy buktassanak meg, mert már annyira remegett mindkét lábam, hogy esélyem se lett volna a forgalomban :) Másodjára minden szuper volt, meg is dicsértek hogy milyen figyelmes vagyok, nemcsak nézek, de látok is :)
29/L
Énis forgalomban buktam, mondta a vizsgáztató, h csináljunk akkor egy visszafordulást, én meg vettem amit mondott, és elkezdtem megfordulni azon az úton, aztán esett le, hogy ezaz út nemelég széles ahhoz :D és nemtudtam egy visszafordulásból megfordulni, mert padka lettvolna belőle....vizsgabiztos mondta, hogy hopppáááááááá, 30 méterrel arrébb kellett volna, ottmár szélesebb az út, hahahahaha.....és megbuktatott :D
következőre már minden simán ment.
Gondolom mert ha már látod a gyalogost, akkor meg kell állni és át kell engedni, pláne ha már az egyik lába is lent van.
Nem tudtam, hogy ilyenért is buktatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!