Akik buktak jogsinál: miből, pontosan miért buktak és végül hányadikra sikerült? (kresz, rutin, forgalom egyaránt érdekel)
Figyelt kérdés
2009. nov. 19. 20:46
11/12 anonim válasza:
kreszből. mert nem néztem át az egész kreszkönyvet. másodjára átmentem(az egész könyvet átnéztem) és akkor világosodtam meg hogy a legtöbb kérdés ami a vizsgán volt, a tankönyv utolsó oldalaiból volt összeállítva.
12/12 anonim válasza:
Én most csinálom, de a kresz elsőre, 65 ponttal :D
Az utolsó pár választ már csak betippeltem, tutira vettem hogy ez nem sikerült...
Aztán mikor kiírta hogy 65 pont kiszaladtam, utána visszahívtak hogy aláírjam a papírt, és nevetve gratulált :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!