Lécci osztályozátok nehéség szerint a kresz rutin forgalmi vizsgát (10 a legnehezebb) pl kresz 3 rutin 6 forgalom 9 köszi szépen?
Én KRESZ-en megbuktam, mert hülye voltam :-) Második alkalommal 1 darab hibapontom volt, azt is azért, hogy legyen már egy hibám :-D Első alkalommal nem tanultam meg alaposan, ahogy kellett volna.
Rutinon elkaptam a szegélyt, de átmentem, mert lepattantunk róla (havas volt a szegély).
Forgalom: nem volt különösebb hibám.
Nem lehet ezt osztályozni szerintem, mindenkinek más-más, valakinek ez megy jobban, valakinek az.
A kresz könnyű, szóval 5
A rutin is 5
A forgalom a legneccesebb,de az sem olyan nehéz, mondjuk engem anno megvágtak rajta,azóta is igazságtalannak érzem. 7
Hát nekem a KRESZ olyan 6os, mondjuk majdnem megbukta, de nem nagyon tanultam meg :D
nekem a rutin nagyon könnyű volt mert jót húztam,meg egész jól ment,arra adok egy 5öst
és akkor a végén a forgalom! :D nekem az volt a legneccesebb,úgyh kap egy 7est
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!