Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » C jogsisok? Rutin és forgalom?

C jogsisok? Rutin és forgalom?

Figyelt kérdés

[link]

Ezen az oldalon azt írja , hogy ösz-visz a C kategória vizsgákkal együtt 149 700.

A vizsga egyértelmű számomra. Az elmélet is.

De az I. és II. részlet...

Az I. részlet a rutin lenne a II. pedig a forgalmi?

Neked mennyibe került a "C" jogsid?

A rutin hogy zajlik? ( hány pálya stb )

2011. máj. 1. 20:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Helló! 2 hete vizsgáztam le forgalomból. Én dunaújvárosba csináltam itt 200 000Ft volt összesen.

Rutin úgy volt hogy volt 3 kötelező feladat (gyorsítás, tolatás, szlalom) +1 amit húztál...mikor átmentél kezdődött a BÜ vizsga ott 3 kérdés volt (amit gyors elmondtál abszolult nem nehéz nekem kb 1 perc se volt) és ennyi...:) Nem nehéz:)

18F

Sok Sikert!

2011. máj. 1. 21:06
 2/6 A kérdező kommentje:

200 000? elsőre sikerült minden? Ha elsőre sikerült minden , akkor az úgy kicsit sok már, nem?

Hol szeretnél elhelyezkedni? Folytatni szeretnéd c+e-re? vagy D-re? Én is hamarosan töltöm a 18-at :)

Köszi

2011. máj. 1. 21:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Úgymond vidéken minden drágább..igen, minden sikerült elsőre, és a közelbe más lehetőség nincs.

E-t is akarom de azt majd csak jövőre tehetem mivel nincs még 2 éves a B-s jogsim:S

D-re meg 21 évesen mehetek.

Hát nyárra jó lenne egy kis teherautós munka :D

2011. máj. 1. 21:59
 4/6 A kérdező kommentje:

Én is vidéki vagyok...Gondoltam ha egy pesti oldalon nézem ,akkor minden fele annyi lesz kb...

De akkor úgy néz ki hogy tévedtem...Én szegeden akarom megcsinálni...itt van a közelben...Ha meg lesz a "C" akkor azzal vállalok egy kis melót majd megszerzem az "E"-t és felcsapok kamionosnak :)

Gondolom GKI -d még nincs..ugye?

2011. máj. 1. 22:16
 5/6 anonim ***** válasza:

még nincs majd kecskeméten csinálom.

milyen melót?:D én nem nagyon találok:S

2011. máj. 1. 22:57
 6/6 anonim ***** válasza:
ui: E-t akkor teheted ha B-d már 2 éve megvan.
2011. máj. 1. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!