C jogsisok? Rutin és forgalom?
Ezen az oldalon azt írja , hogy ösz-visz a C kategória vizsgákkal együtt 149 700.
A vizsga egyértelmű számomra. Az elmélet is.
De az I. és II. részlet...
Az I. részlet a rutin lenne a II. pedig a forgalmi?
Neked mennyibe került a "C" jogsid?
A rutin hogy zajlik? ( hány pálya stb )
Helló! 2 hete vizsgáztam le forgalomból. Én dunaújvárosba csináltam itt 200 000Ft volt összesen.
Rutin úgy volt hogy volt 3 kötelező feladat (gyorsítás, tolatás, szlalom) +1 amit húztál...mikor átmentél kezdődött a BÜ vizsga ott 3 kérdés volt (amit gyors elmondtál abszolult nem nehéz nekem kb 1 perc se volt) és ennyi...:) Nem nehéz:)
18F
Sok Sikert!
200 000? elsőre sikerült minden? Ha elsőre sikerült minden , akkor az úgy kicsit sok már, nem?
Hol szeretnél elhelyezkedni? Folytatni szeretnéd c+e-re? vagy D-re? Én is hamarosan töltöm a 18-at :)
Köszi
Úgymond vidéken minden drágább..igen, minden sikerült elsőre, és a közelbe más lehetőség nincs.
E-t is akarom de azt majd csak jövőre tehetem mivel nincs még 2 éves a B-s jogsim:S
D-re meg 21 évesen mehetek.
Hát nyárra jó lenne egy kis teherautós munka :D
Én is vidéki vagyok...Gondoltam ha egy pesti oldalon nézem ,akkor minden fele annyi lesz kb...
De akkor úgy néz ki hogy tévedtem...Én szegeden akarom megcsinálni...itt van a közelben...Ha meg lesz a "C" akkor azzal vállalok egy kis melót majd megszerzem az "E"-t és felcsapok kamionosnak :)
Gondolom GKI -d még nincs..ugye?
még nincs majd kecskeméten csinálom.
milyen melót?:D én nem nagyon találok:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!