Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Friss jogsisok, ti milyen...

Friss jogsisok, ti milyen gyakran vezettek?

Figyelt kérdés

Nekem kb. egy éve van jogsim és még azóta nem vezettem...:S

20 éves vagyok és a szüleimnek csak nagyobb autójuk van és ez miatt nem szoktam vezetni! Nem kérem, hogy vegyen személyautót..., de így teljesen feleslegesnek érzem a jogosítvány! Úgy érzem, hogy már teljesen elfelejtettem vezetni, plusz még azt a kis rutinomat is elveszítettem ami volt...:S

Van még valaki rajtam kívül ilyen helyzetben?

2011. aug. 18. 21:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én egyből vezettem a kocsinkat. Minél többet vezet az ember annál jobb. Eleinte fater ott ült mellettem és ha mentünk vhova mindig énvezettem. Most meg már egyedül is mehetek. Pedig pár hónapja van jogsim. Az hogy nagy kocsi ne zavarjon. Én pont azt szeretem ha nagy a kocsi. Jobban fekszik az úton is, könyebb vezetni stb nekem a parkolással sincs gond nagykocsival. Egy kis uzsidoboz nemfekszik az úton. Szerintem te is csináld így hogy te vezetsz ha mentek valahova. És ottvan valamalyik szülő.
2011. aug. 18. 21:59
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Hali! Én havonta 1-2x vezetek, áprilisban lett meg a jogsim. Mivel diák vagyok még, nem is nagyon éri meg a drága benzin,bérlettel utazom, a másik, hogy a családunk amúgy sem nagyon autókázik, inkább csak apu a munkába, így nincs is nagyon lehetőségem a volán mögé ülni, de hidd el megéri a jogsi, mert akárhova jelentkezel munkára, már alap, hogy van, akárcsak az angol nyelvvizsga. Szerencsére nem felejtek, megvan a rutinom, hamar átszoktam az otthoni kis autóra, de mondjuk Bp-en nem mernék közlekedni, csak így a rokonokhoz, Madaras tescoba ilyenek..
2011. aug. 18. 22:01
 3/7 anonim ***** válasza:
50%

Az én szüleimnek is nagy autójuk van,én kimondottan élveztem,hogy olyan nagyon és gyakorolhatok.Még könnyebben szereztem a tapasztalatokat az utakon,mert több éves már az autó és nem minden ugy müködik ahogy a mostani személyautóknál:) Én a te helyedben,ha engedik,vezetném.

22L.

2011. aug. 18. 22:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Igaz, hogy nekem csak M-es jogsim van (szeptemberi), de én napi szinten vezetek (van persze, hogy esés van belőle, de ritka). Szerintem jó ha az ember benne van a gyakorlatban, aki fél, és amiatt nem vezet, annak abszolút nem való jogsi. Ha meg nem is próbálta még az illető vezetni a nagyobb kocsit, akkor ideje megpróbálni, nem ok nélkül f*sni. Erről egy klasszikus vicc jut eszembe...

-Marika néni, tetszik kérni kenőmájast?

-Nem kedveském, nem szeretem én azt.

-De...Marika néni, egyáltalán meg tetszett már kóstolni?

-Nem kedveském, de nem tetszik az állaga.

Szóval körülbelül ilyen ez a méret-fóbia... Egyik válaszolónak mellesleg igaza van, a nagyobb kocsi LÉNYEGESEN jobban fekszik az úton, mint mondjuk egy Maruti Suzuki. Ez az én véleményem.

16/F

2011. aug. 19. 10:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Változó. Van amikor heti 2szer,3szor, van amikor egy hétig nem ülök bele.
2011. aug. 19. 12:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Heti 2x vagy 3x szoktam, ezen a héten még csak 1x vezettem, kb másfél hónapja van meg jogsi, és 2 hete van nekünk egy 3,5 éves VW Jetta, ha hosszabb útra megyek szoktak ülni mellettem de ha csak haverokhoz akarok lemenni vagy ilyesmi és oda adják akkor mehetek egyedül is. 17F
2011. aug. 19. 20:28
 7/7 anonim ***** válasza:
napi 60-70 km-t elmotorozgatok :)
2011. aug. 20. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!