Friss jogsisok! Ti amikor megkaptátok a jogsit egyedül közlekedtettek? Vagy volt veletek valaki?
én amióta megkaptam egyedül vezetek
Délelőtt átvettem, és aznap mennem kellett dokihoz. A szívem a torkomban dobogott és nagyon féltem. de nem volt semmi. azóta is egyedül vezetek. Ja és az elejétől fogva ott ült mögöttem a 7 éves fiam. Én nem szerettem volna, hogy üljön valaki mellettem, mert nem szeretem, ha beleszólnak abba, amit csinálok. Ez nekem így volt jó.
Városban könnyű vezetni, visz a forgalom
Miután meglett a jogsim, azonnal azzal fogadtak otthon, hogy most akkor mennyek le a garázsba, és írjam le, hogy hány kilóméter van a kocsiban.
ok leírtam vissza fel,
erre mondták, na akkor most induljak el vele, és minimum 50 kilómétert tegyek bele, addig hazane jöjjek.
Ez akkor volt amikor a teljes aurópai tanács bp-n tárgyalt, és minden második utca levolt zárva, és dugóban ált az egész. de végigmentem a városon odavissza, jónéhányszor, és azóta mindenféle félelem nélkül veztek egyedül bármikor.
Gyakorlott autós nem egyenlő egy oktatóval, elöbb alakítsd ki a saját vezetési stílusod, és aztán halgasd meg a profik tanácsait, teljesen más amit az oktatótol tanultál, és teljesen más amit a profik mondanak.
ÓVATOSAN ÁLJ NEKI EGYEDÜL.
Előre azért sunyiba mindig figyeltem arra h legyen velem valaki.Aztán folyton kérdeztem esetleg ha volt kérdésem. persze ők el is magyarázták. DE úgyis rájöttem én egyedül arra amiket kérdeztem és sok midnen nem úgy van ahogy más mondja. Vagyis úgy van , csak midnneki maga kell megtapasztalja. Mostmár unom, ha valaki magyaráz valamit. De menjél egyedül nyugodtan.Már csak azért h szokd meg.Én is mindig rettegve ültem be, gyomorideg meg minden. De még szerencsére h mertem.
23/l
Én a 10:17-es. A forgalmi vizsgám a 2.ra lett meg, addig a kötelező óraszám dupláját vezettem le egy irtó jó oktatóval. 1.nél kb 50 m-re a végétől buktatott meg jogosan a vizsgáztató. :)
A T betű nem ciki, arra szolgál, hogy jelezd, hogy te nem egy gyakorlott vezető vagy, segítsen és jobban figyeljen rád az, akinek jobban megy. Aki emiatt szemét, hát hogy is mondjam... szóval szép szó nem jut róla eszembe. (Hány olyan ember van, aki elfeljti, hogy honnan indult, más részén is az életnek! ) Ne aggódj, mindenki T betűsként kezdte, senki nem úgy született, hogy a mecsek rallyn nyomta! :)) Nyilván semmi nem megy elsőre, ne paráztasd magad! Rakd ki a T betűt, téged véd, neked hasznos! Ha megnyugtat először csak a házatok körül autózz, egy kört, két kört stb, amig már te is érzed magadon, hogy igen, frankón kanyarodtam, észrevettem a zebrán a gyalogost, rutinból ment a váltás stb. Menj 30szor, mert minden közlekedési szituáció más, mégha 500 méteren belül is van! Aztán bővítsd a kört szép lassan, érezni fogod, hogy mennyit fejlődtél! Ne várj pár naptól csodát, gyakorolj és gyakorolj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!