Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Friss jogsisok! Ti amikor...

Friss jogsisok! Ti amikor megkaptátok a jogsit egyedül közlekedtettek? Vagy volt veletek valaki?

Figyelt kérdés
Mert valaki azt mondja nem jó ha van veled valaki,mert folyton beledumál mindenbe és nem tudsz figyelni!Lehet benne igaszság.Nemtudom elmerjek indulni egyedül?Nem félek nem aról van szó.Csak olyan sok örült száguldozik.Amikor tanuló kocsival mentem leges legelőszőr a forgalmoban,akkor is odajött egy okoskodó,a lápmpánál kiszállt az autóból,majdnem megverték az okatómat!
2010. ápr. 1. 08:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Inkább tedd ki a T betűt, a magad, és a közlekedőtársak érdekében is, ne az számítson, hogy mások mit gondolnak, hanem az, hogy balesetmentesen haza is érj, érjen mindenki. Egyébként meg bunkók mindig is lesznek, de te ne rájuk figyelj, mert szerencsére a normálisak többségben vannak. ;)

Balesetmentes vezetést kívánok!

Ja, én magam egyedül szeretek vezetni, de miután megkaptam a jogsit, emlékszem, még hónapokig görcsben volt a gyomrom...

2010. ápr. 1. 11:11
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Örül, hogy vezethetsz bárhogy is de ne hagyd magad mer ugy jársz mint én , hogy soha nemfognak engedni. Hajr bátran és vezes.
2010. ápr. 1. 11:13
 13/23 anonim ***** válasza:
Egyedül még az első pár hétben nem vezethettem de utána már igen.
2010. ápr. 1. 11:35
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Én rögtön belecsaptam a lecsóba, bár nem voltam annyira magabiztos. Aztán jöttem rá, kell valaki, akiben megbízok, és tudom, hogy jól vezet. Nekem akkor még nem volt kocsim, az övével mentünk ide-oda. Sokat tanultam tőle, és elvártam, hogy bele is szóljon, ha valamit szarul csinálok. Azóta eltelt 10 év, és minden f*sza :)
2010. ápr. 1. 11:53
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
én egy wartburgal kezdtem, én elősször is egyedül vezettem, (17 éves koromban lett emg a jogodítványom) és 2 hónapos jogosítvánnyal avval a wartburgal egyedül levezettem 3 nap alatt levezettem összesen 770km-et (Vaskút-Encs táv + még amit ott autóztunk), tehát ez csak gyakorlattól függ, én 2 hónap alatt előtte már 3000km-et vezettem, igaz nem túl gyakorlatias meg előtte a legnagyobb távom 50km volt amit mentem. a többiek azt hitték nem vagyok normális
2010. ápr. 1. 11:57
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Én 20 éves vagyok és k3azom már 8 éve,és múltkor dudált egy barom azt kiszállt tenni az eszét,elég volt a kezét befognom töréspózba rögtön visszaült,de igen amugy ha valaki gyengébb akkor akár veszélyes is lehet számára ez a város,mivel sokszor dudálnak rád,kiszálnak kiabálni,igaz rám nem nagyon szoktak,csak akkor ha előrepofátlankodok.

És,hogy a kérdésre is válaszoljak:Mindenképpen egyedül vezess,tedd ki a T betűt bátran és ha dugoba mész vagy forgalomba tegyél be neked tetsző zenét és szard le a sok köcsög siető idiótát,majd kikerül ahogy tud

2010. ápr. 1. 12:07
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Emlékszem, a legelején jártam úgy, hogy zöld lámpánál indulni akartam, és 2szer egymás után lefulladtam... Persze a mögöttem álló nyomta is a dudát egyből, mint süket a csengőt, biztos azt gondolta, hogy viccből rohasztom le a kocsit sorozatban... Aztán menet közben mellémkeveredett, láttam az arcán, hogy nem díjazott, én meg lányos zavaromban elmosolyodtam magam és megvontam a vállam. És a reakcióm rá is pozitívan hatott.

Ezt akkor annyira megjegyeztem, hogy- bár közhely, de valóban úgy van- ha rámosolygunk a világra, akkor az visszamosolyog ránk... Azóta elég sok idő eltelt, és bizony magamon is észreveszem néha a türelmetlenkedést ha vki "rutintalanabb", de akkor rögtön eszembe jut, hogy nem az a legfontosabb dolog a világon, hogy 2 percen belül odaérjek vhová, hanem az, hogy egyáltalán odaérjek... Aztán majd lesz valahogy... :)

2010. ápr. 1. 12:48
 18/23 omadjoe ***** válasza:
100%
az én párom amikor megszerezte a jogsit, akkor kb. 50km-et ment ugy, h. ültem mellette, és mindenbe beleszoltam, probáltam rávezetni a dolgokra. eredmény az lett, h. semennyire sem sikerult. rosszabbul vezetett. majd kikoltoztunk kulfoldre, en elmentem melozni, o kenyszerult egyedul menni, minden hova autoval. 1 honap mulva nagyon jol vezetett, nem féltem mellette. söt bátran alszom mellette. de a hugom mellett a mai napig félek. pedig neki 7 év elonye van a párommal szemben. a párom az elmult 1,5 évben - miota meg van a jogsija- havi 1000 km-t autozott. csak gyakorolj, és gyakorolj!!!
2010. ápr. 1. 23:07
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Én mikor megkaptam a jogsit két hétig minden délután sokat vezettem apuval, jól ismert útvonalakon (posta, bevásárlás itt-ott, amott, rokonlátogatás stb.), de mi úgy beszéltük meg, hogy nem szól bele, csak ha kérdezek. Így olyan volt mintha egyedül mennék, de mégis ott volt velem egy tapasztalt sofőr, aki tudja, hogy melyik utca jobbkezes és, ha kérdezem meg is mondja, és egy lámpa nélküli kereszteződésnél figyel az egyik irányra, így nekem csak a másik oldalra kellett figyelnem. Ha valamit hibáztam, akkor a legközelebbi piros lámpánál megbeszéltük, hogy mi volt a baj, és hogy kell helyesen csinálni. Ez alatt a két hét alatt levezettem Bp.-en majd 1000 km-ert. Utána már mehettem egyedül, de eleinte csak ismert útvonalon. Általam ismeretlen helyre, idegen környékre olyan két hónapos jogsival mentem először, addigra már kellően magabiztos voltam.
2010. ápr. 2. 01:40
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
bocsi az OFFért de hol lehet olyan t-betűt kapni?
2010. ápr. 6. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!