Mennyire vezettek dinamikusan/sportosan? F
Én elég sportosan vezetek, néha úgy érzem csak ártok az autónak. Általában jobban kihúzom fokozatokat, , esetleg visszakapcsolok. Ezt akár rövid úton is pl 2-3km
Remélem nem ártok az autónak. Szerintem inkább mint hamar váltsak és csak szenved az autó.
Ebből még nem derült ki hogy árt e az autónak!:D
Nem okozok balesetet nyugi:) Legalábbis igyekszem!
Ha pirosba nem hajtod, meg tiltásig, és megvárod míg eléri az üzemi hőmérsékletet, meg rendszeresen szervizeled, akkor olyan nagy baja nem lesz.
Am mit hajtasz?
Opel Astra F 1.4gl-el járok 60le-vel:)
Szóval ha azt akarom hogy menjen akkor nyomni is kell neki. HÁt nem igazán szoktam megvárni hogy üzemi hőmérsékletre melegedjen. Mennyi idő az kb? honnan tudom?
A hutoviz homersekletet mtuato pocok 90 kore er, ott az uzemi homerseklet.
Ha gazfroccsel valtasz vissza, es valtaskor a kuplung teljesen be van nyomva, valamint csak azutan adsz gazt, hogy fent van a kuplung, akkor okes vagy. Ezt kb senki se csinalja igy. Add el az astrat, vegyel egy calibrat, es csapasd annak, 3-4 masikat is vehetsz az arabol. :D
Én is astraval nyomom 1.4 82Le, már tudom miért mondják azt h szét vannak hajtva :D
(első+negyedik voltam am) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!