Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire vezettek dinamikusan/...

Mennyire vezettek dinamikusan/sportosan? F

Figyelt kérdés

Én elég sportosan vezetek, néha úgy érzem csak ártok az autónak. Általában jobban kihúzom fokozatokat, , esetleg visszakapcsolok. Ezt akár rövid úton is pl 2-3km

Remélem nem ártok az autónak. Szerintem inkább mint hamar váltsak és csak szenved az autó.

2010. szept. 11. 20:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"HÁt nem igazán szoktam megvárni hogy üzemi hőmérsékletre melegedjen. Mennyi idő az kb? honnan tudom?"

Gratulálok. A piacról van a jogsid?

2010. szept. 11. 21:43
 12/14 anonim ***** válasza:

"köszi a válaszokat! Hát valahogy sportos a vonalvezetése is a kocsinak szerintem nem nehéz nagyon sportossá tenni:D Így sugárzik belole hogy menni kell vele"

Hát ez mekkora egy FAIL. Sportos vonalak? Haggyámá. Sugárzik belőle, hogy ez egy tucatautó, ráadásul 60 lóerővel.

És ha nem várod meg, hogy bemelegedjen, ezt csinálod:

http://www.youtube.com/watch?v=QA_KtjDymig

2010. szept. 12. 07:26
 13/14 A kérdező kommentje:
Szerintem fiatalos és sportos kinézete van , persze nem megy v.mi gyorsan mert igen, 60le nem sok.
2010. szept. 12. 08:55
 14/14 anonim ***** válasza:
na barátom, próbálj ki egy 150 LE-s autót, majd meglátod,h mi az ami azt diktálja,h menni akar..:D:D
2010. szept. 12. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!