Sikertelen forgalmi vizsga végén kellett volna valamilyen papírt kapni, hogy miért buktam meg?
Figyelt kérdés
2018. máj. 9. 13:58
11/16 A kérdező kommentje:
Azért remélem, hogy a következő már sikerül. Nekem is a hogyan a furcsa...eddig nem hallottam még olyanról, hogy valaki visszavezethette az autót ha megbukott és olyat sem, hogy az oktató jelentette ki a bukást. Lelkileg így is elég terhelő, egész délután sírtam miatta (mert szerintem igazságtalan volt, főleg, hogy állítólag végig jól vezettem).
2018. máj. 9. 21:55
12/16 anonim válasza:
Én is megbuktam egyszer, a vizsgabiztos mondta, hogy cseréljek helyet az oktatóval, ő meg kérdezte, hogy akarok-e én vezetni vissza is, úgyhogy én vezettem. A végén megkaptam azt a papírt, amin a hibapontok, meg a kihúzott megfordulás, parkolás volt, meg az, hogy a vizsga sikertelen.
13/16 anonim válasza:
Nekem harmadikra sikerült. Az első illetve a második vizsgánál is bukás után én vezettem vissza, szóval ez szerintem nem olyan egyedi.
14/16 A kérdező kommentje:
Eddig akikkel beszélgettem, és nem sikerült a vizsgájuk (ugyanannál az oktatónál), nem vezethettek vissza, illetve csak úgy, hogy a kisebb hibákból jött össze a bukás, amit a vizsga végén, a pontokat összeszámolva közölt a vb.
2018. jún. 5. 07:25
15/16 A kérdező kommentje:
PÁV után újra kell kezdeni a 30 óra vezetést? Az első bukás óta nem vizsgáztam újra, nem is vezettem, most szeretnék majd plusz órákat venni, majd vizsgára időpontot kérni. Egyenlőre még nem fenyeget PÁV, csak jó lenne előre tudni.
2018. jún. 5. 07:28
16/16 anonim válasza:
En 3szor buktam meg forgalmin az elson helyet kellett cserelnem az oktatoval a 2.nal vissza vezettem a felugyeletre a 3.nal szinten en vezettem vissza..az elso ketto bukasom teljesen jogos volt viszont a 3. Nem es akar kit kerdeztem senki nem erti h miert is buktam meg..szoval most jon a 4. Uj suli uj oktato..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!