Sikertelen forgalmi vizsga végén kellett volna valamilyen papírt kapni, hogy miért buktam meg?
A vizsgalapot sikeres vizsga után adja "emlékül" a vizsgázónak a vizsgabiztos, sikertelen vizsga esetén nem - hacsak nem történt változás az elmúlt években.
Az oktató nem azért van ott, hogy a vizsgán véleményezze, kommentálja a tanuló vezetését, még akkor sem, ha az hibázik.
A vizsgabiztosnak viszont a vizsga után kötelessége elmondani, miért volt sikettelen a vizsga.
Az, hogy ott valójában mi történt, nem tudom, de ha az oktató buktatott meg, az nagyon gáz...
A vizsgabiztos nem szólt egy szót sem egész úton és a vizsga végén sem. Szerintem nem is figyelt nagyon, végig lefelé nézett (a tükörben láttam). Szerintem ha az oktatóm akkor nem szólal meg, simán átmentem volna, hisz állítólag annyira jól vezettem. Utána már próbálta menteni a helyzetet, hogy igen, ezt így tanultuk, érti ő, de a motoros "megszivatott".
Ebben a helyzetben mit kéne tennem? Törődjek bele, vagy kérjem ki a felvételt, esetleg váltsak oktatót, autós iskolát? Mindenképp szeretném megpróbálni mégegyszer, rengeteg pénzem van már benne.
Az nem kérdés, hogy ismét jelentkezel vizsgára, nem katasztrófa az, ha bem sikerül elsőre.
Apróság miatt is meg lehet bukni a forgalmi vizsgán, ha a vizsgabiztos azt úgy ítéli meg, de olyan nincs, hogy az oktató mondja ki a bukást, és éppen azért nekem hiányos ez a történet így, de vitázni sem akarok - neked kell eldöntened, hogyan tovább, ezzel az oktatóval, vagy másikkal.
Beszéltél az oktatóval a vizsga után?
Kérdezd meg tőle, mióta az oktató feladata a vizsgán megbuktatni a tanulót?... ha pedig megbukott, akkor közölni kell vele, hogy mi volt az oka.
Ha másodjára sem sikerül, akkor a harmadik következik, ha azon is megbuksz, a negyedik...
A negyedik bukás után két vizsgabiztos ül hátul, ls ha az ötödik kisérlet is bukással ér véget, PÁV-ra küldenek.
A bukásnak először legfeljebb csak pszcihés következményei vannak, négy bukás után lehet igazán izgulni, de abból nem kell nagy problémát csinálni, hogy elsőre nem sikerült, csak a hogyan a furcsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!