Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Sikertelen forgalmi vizsga...

Sikertelen forgalmi vizsga végén kellett volna valamilyen papírt kapni, hogy miért buktam meg?

Figyelt kérdés

2018. máj. 9. 13:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Oda kell adják neked azt a papírt, amin a hibapontok szerepelnek. Alá is kell írnod a vizsga végén.
2018. máj. 9. 14:00
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem kaptam, sőt alá sem iratták. Egy A/4-es papírt toltak elém, hogy írjam alá, de azt minden vizsgázóval alá íratták, aki előttem vizsgázott. Állítólag végig jól vezettem, az utolsó pár percben vágott be elénk egy motoros, a vb nem szólt semmit, az oktatóm mondta, hogy akkor ennyi, de az autót én vezettem vissza. Ekkor íratták alá azt a bizonyos papírt amiről fent írtam, másik papírt pedig nem kaptam.
2018. máj. 9. 14:34
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

A vizsgalapot sikeres vizsga után adja "emlékül" a vizsgázónak a vizsgabiztos, sikertelen vizsga esetén nem - hacsak nem történt változás az elmúlt években.

Az oktató nem azért van ott, hogy a vizsgán véleményezze, kommentálja a tanuló vezetését, még akkor sem, ha az hibázik.

A vizsgabiztosnak viszont a vizsga után kötelessége elmondani, miért volt sikettelen a vizsga.

Az, hogy ott valójában mi történt, nem tudom, de ha az oktató buktatott meg, az nagyon gáz...

2018. máj. 9. 15:33
 4/16 A kérdező kommentje:

A vizsgabiztos nem szólt egy szót sem egész úton és a vizsga végén sem. Szerintem nem is figyelt nagyon, végig lefelé nézett (a tükörben láttam). Szerintem ha az oktatóm akkor nem szólal meg, simán átmentem volna, hisz állítólag annyira jól vezettem. Utána már próbálta menteni a helyzetet, hogy igen, ezt így tanultuk, érti ő, de a motoros "megszivatott".

Ebben a helyzetben mit kéne tennem? Törődjek bele, vagy kérjem ki a felvételt, esetleg váltsak oktatót, autós iskolát? Mindenképp szeretném megpróbálni mégegyszer, rengeteg pénzem van már benne.

2018. máj. 9. 16:55
 5/16 anonim ***** válasza:

Az nem kérdés, hogy ismét jelentkezel vizsgára, nem katasztrófa az, ha bem sikerül elsőre.

Apróság miatt is meg lehet bukni a forgalmi vizsgán, ha a vizsgabiztos azt úgy ítéli meg, de olyan nincs, hogy az oktató mondja ki a bukást, és éppen azért nekem hiányos ez a történet így, de vitázni sem akarok - neked kell eldöntened, hogyan tovább, ezzel az oktatóval, vagy másikkal.

Beszéltél az oktatóval a vizsga után?

Kérdezd meg tőle, mióta az oktató feladata a vizsgán megbuktatni a tanulót?... ha pedig megbukott, akkor közölni kell vele, hogy mi volt az oka.

2018. máj. 9. 18:58
 6/16 anonim ***** válasza:
Hát ez sok szempontból nem okés. Először is: ha megbuktatnak útközben, akkor nem vezethetsz te vissza, amint kimondják, hogy nem sikerült, helyet kell cserélned és onnantól az oktatód vezeti az autót. Másodszor: én kétszer buktam meg, novemberben és decemberben, mindkétszer megkaptam a vizsgalapot, alá is íratták velem, ez az a papír, amin rajta van, hogy melyik útvonalat és feladatokat húztam, hogy sikerült a feladatokat teljesíteni, és ezen lehet jelölni a hibapontokat meg hogy sikerült-e a vizsga. Akkor is megkaptam, amikor megbuktam, és akkor is, amikor sikerült.
2018. máj. 9. 19:50
 7/16 A kérdező kommentje:
Közvetlenül a vizsga után beszéltünk, akkor azt mondta, hogy ha a motoros nem vág be elénk, akkor papírral mehetnék haza. Az azért furcsa, hogy papírt sem kaptam és az autót én vezethettem vissza, na meg hogy a vb meg sem szólalt egész úton. A vizsgalapot addig láttam, amíg kihúztam a "tételt" és indulás előtt aláírtam. Vizsga végén mást írattak alá, minősítő lapot pedig nem kaptam.
2018. máj. 9. 20:25
 8/16 A kérdező kommentje:
Azt tudja valaki, hogy hányszor lehet vizsgázni, vagy van-e valami következménye ha másodikra sem sikerülne?
2018. máj. 9. 20:26
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha másodjára sem sikerül, akkor a harmadik következik, ha azon is megbuksz, a negyedik...

A negyedik bukás után két vizsgabiztos ül hátul, ls ha az ötödik kisérlet is bukással ér véget, PÁV-ra küldenek.

A bukásnak először legfeljebb csak pszcihés következményei vannak, négy bukás után lehet igazán izgulni, de abból nem kell nagy problémát csinálni, hogy elsőre nem sikerült, csak a hogyan a furcsa

2018. máj. 9. 20:36
 10/16 anonim ***** válasza:
Annyi fontos, hogy a kresz vizsga után két éven belül meg kell lennie a forgalmi vizsgának is, szóval próbálj meg nem annyiszor vizsgázni, hogy ebből az időkeretből kifuss, mert akkor kezdheted elölről a kreszt :D
2018. máj. 9. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!