Elcseszett vizsga! Milyen nyugtatót vehetek be?
Üvölts, és rohangálj a ház küröl.
5 perc alatt úgy elfáradsz, hogy lenyugszol :D
Én is izgulós tipus vagyok, vagyis nekem egy kicsit komolyabb. Kóros szorongást állapítottak meg és egy erősebb nyugtatót is kaptam. Még soha sem használtam, mert nem akarok a problémáimra gyógyszeres megoldást, de kiváltottam és mindig ott van a lehetőség ....
Menj el az SZTKba és vizsgáltasd ki magadat.
Ha nem "szorulsz rá" semmi képpen se használj nyugtatókat, ilyen helyzetben sem, de ha még is igen, akkor is átgondolandó ... én sem teszem, pedig nekem elég durva ...
#3 véleményét osztom!
Vizsga előtt. Ismerem az ilyet, sajna nekem minden valamire való tz ezzel jár, már nem is hibázok, annyira megszoktam ezt, de tavaly még majdnem ilyenek miatt buktam. Ötösre állok :)
Frontin, xanax... tudom h nem nyugtato de segit. Vagy gyogynovenyvoltban vagy patikaban kerj vmit ami homeopatias. de elotte teszteld le mahadon hogy hogyan hat rad. Macskagyoker tea is jo.
Vagy huzz le vmi piat 😂 vicceltem
Ha pótvizsga előtt nemveszel pótórákat ismét meghúznak, kivéve ha nagyon jól vezetsz.
Inkább gyűjts mint még 1 bukás.
Sajnos korrupció van a kishazánkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!