Másodjára is megbuktam forgalmin. Szerintetek hagyjam abba a próbálkozást?
Először azért mert bár zöld volt a forgalmi lámpa, de én megálltam a lámpanal hogy elengedjem a gyalogosokat a zebranal, akiknek szintén zöld volt a lámpajuk. Most meg azért mert a stopnal volt egy kocsi elottem és úgy mentem H le lassítottam majd megálltam de pont úgy esett H a stop vonal előtt álltam meg szabályosan. Aztán az volt a vb baja H nem álltam mégegyszer, meg H azért álltam meg csak H ne menjek a kocsinak neki. Szerintem ez nem volt jogos mert a stopnal megálltam és belátható volt az út szét néztem meg egy gyalogost is elengedtem úgy mentem ki óvatosan.... szerintetek nagyon balfek vagyok?
25/L
Ha úgy érzed, jól tudsz bánni az autóval, jól megy a vezetés, akkor biztos sikerülni fog.
Nekem 1996 óta van jogsim, a C kategórián olyan miatt húztak meg, azt hittem, dührohamot kapok.
És egy olyan fószer volt az oktatóm, akinek később lett jogosítványa, mint nekem, én napi szinten vezetek autót.
Mint kiderült, van olyan, hogy valakit meg KELL buktatni, mert valamit fel kell mutatni a vizsgabizottságnak.
Szóval ne feltétlenül magadban keresd a hibát.
#2 igen úgy volt hogy kanyarodni kellett volna jobbra..
Mentesegemul szolgáljon hogy 2 hétben egyszer kaptam egy óra időpontot hogy vezessek, plusz az oktatóm is leszar mindent sosem mondott el semmit.
Csak azt nem értem hogy miért kellett volna mégegyszer megálljak ha már egyszer megálltam a stopnal... mondjuk nem hagytam magam amikor kérdezte H milyen tábla volt . Mondtam H stop de még is álltam. Mondta hogy csak azért mert a kocsi előttem állt én meg beszóltam, hogy nem csak azért hanem.azert is mert stop volt és helyesen csináltam mert a vonal előtt álltam meg. Ő beszólt H honnan látom H ott vonal volt (kicsi hó esett) én meg mondtam H mert itt ülök elől és látszik meg a vonal... Mondta H hagyjuk azt hiszi ő jobban tudja a kreszt mint én. Mondtam neki flegman H jolvan, mert tudtam úgyis megbukok. Lehet ez volt a baj? Vagy amuyg is megbuktam volna?
Nem tudhatod, mi lett volna, ha... de a vizsgabiztost provokálni, beszólni neki nem jó ötlet.Forgalmi vizsgán sokszor dedósan kell vezetni, nem elég szabályosan, a vizsgabiztosnak kell megfelelni, ami olykor idióta helyzetekhez vezet.
Feladni semmiképpen nem szabad, vizsgázz le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!