Ha hinni lehet Einsteinnek, "Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen." Ha ez az "önállóan megtanulom a netről", mindenkinél működne, akkor nem lenne szükség oktatási intézményekre és tanárokra, előadókra, meg oktatókra sem! Lehet, hogy pénzbe és időbe kerül, de a 4-es javaslatán mindenképpen elgondolkodnék a helyedben.
2018. febr. 4. 00:13
7/10 anonim válasza:
Az a probléma hogy az általános és középiskola iskola, valamit a felsőoktatási szakok egy része nem tanít meg logikusan gondolkodni. Bár ez nem is céljuk, mert ipari robotok (irodában is nem csak a gyárban), és birkák kellenek nem pedig gondolkodó emberek.
USA élen jár a nép elbutításában.
Én megértem hogy az emberek nagy részének ez a folyamat nem megy magától, de a tanár sem tud erre megtanítani senkit, csak terelgetni a jó irány felé. Ezt kellene elfogadni és ez alapján tenni a dolgokért, nem pedig várni a megoldásokra
2018. febr. 4. 07:44
8/10 anonim válasza:
Igazából,elöször a könyvben a táblákat,elsőbbségeket kéne megtanulnod,és utána interneten gyakorolni,és napi 20 tesztet megcsinálni!Szerintem a Szakoe az jó!
2018. febr. 4. 13:35
9/10 anonim válasza:
Íratkozz be e-learning tanfolyamra! Annak aki tud olvasni, sokkal jobb mint a tantermi oktatás.
2018. febr. 6. 10:30
10/10 anonim válasza:
Van egy kreszkönyv amihez jár CD is és az azon lévő teszt nagyon hasonlít a vizsgás tesztre.
Egyébként nyugi, nekem is csak harmadjára sikerült de a forgalmin nulla hibaponttal átmentem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!