Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha az egeszsegugyin 4 szer...

Ha az egeszsegugyin 4 szer sem sikerul valakinek atmenni akkor utana mi kovetkezik? Nem rakhatja le a jogsit?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 5. 13:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mész ötödször, de ott valami komoly gond lehet, ha ennyire nem képes, lehet inkább jobb lenne ha nem ülne autóba.
2017. ápr. 5. 13:46
 2/11 anonim ***** válasza:
Abból egyértelműen az következik, hogy ez a "valaki" rendkívül ostoba.
2017. ápr. 5. 13:46
 3/11 anonim ***** válasza:
74%

Amíg nincs sikeres vizsgád, nem lehet jogsid.

Nincs korlátozás az ismétlések számában.

2017. ápr. 5. 13:47
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát... Az jobb ha nem vezet soha, bár ha az eü nem megy akkor a kresz hogy mehet?
2017. ápr. 5. 14:00
 5/11 anonim ***** válasza:
37%

Milyen vizsgahelyet fogtál ki?

Ha megnézzük a vöröskereszt ide vonatkozó oldalát, a követelmények elég komolyak.

Ott, ahol ezt komolyan el is várják teljesíteni, könnyen bukni lehet.

De a legtöbb helyen nem veszik komolyan, s több okból sem.

Az egyik, amit tanfolyamon meg szoktak említeni az, hogy

- stresszben úgysem tud nagyon menteni az ember;

- nem aktív tudás, vizsga után nagyon gyorsan felejt az ember.

2017. ápr. 5. 14:05
 6/11 anonim ***** válasza:
69%
Ööö, ez érdekes, mert az EÜ vizsga szinte jelképesnek mondható, szóval illik rajta átmenni. Tényleg nem tudom amúgy, hogy mi történik ez esetben.
2017. ápr. 5. 14:38
 7/11 egySanyi ***** válasza:
Előszűrésnek tökéletes, de szerintem ezen nagyon kevesen véreznek el végleg.
2017. ápr. 5. 14:49
 8/11 anonim ***** válasza:
51%

Egészségügyi vizsga az csak egy mese. Aki azon megbukik az ássa el magát, ha csak nem tróger volt és cseszett tanulni, meg odafigyelni az oktatáson.

Persze képesek arra hogy aki először vizsgázik megbuktatják hogy a vöröskereszt plusz pénzhez jusson, de másodjára csak átlökik ha nem teljesen hülye a dolgokhoz.

Én nekem elég volt simán odafigyelnem az órákon, egyrészt mert engem alapból érdekelt a téma, másrészt tudtam hogy nem azért megyek hogy foglaljam a helyet, hanem mert kell jogosítványtól független sem ártana ha minden ember ha nem is vizsgázik le, de legalább vegyen részt egy alapvető képzésen, ahol csak ragad rá valami.

Aki úgy nem képes átmenni hogy odafigyel órákon, és tanul is rá pluszba, de mégsem marad meg benne akkor annak az embernek az csoda hogy a KRESZ sikerült.

Nem egy akkora dolog az elsősegély hogy azt ne lehessen normálisan megtanulni, és a megtanulás alatt nem a magolást értem. Aki bemagolja és szóról szóra, robotként mondja vissza mit tanult, azt is szeretik buktatni, rafinált módon, mert szemfülesebb vizsgáztató ezt is kiszúrja, és erre többen haragszanak, mert a bemagolás az csak ideig óráig marad meg, utána az ember elfelejti és fingja nem lesz az egészről.

2017. ápr. 5. 20:37
 9/11 A kérdező kommentje:
Egy valaszt nemtudtam. Ujraelesztes pipa a tetelt amit huztam a folyamatok kozul egyet nemtudtam sajnos mind a negyszer es egy hiba miiattt mindig megbuktatott. Mintha annyira szamitana ..
2017. ápr. 6. 08:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Négyszer megbuktál. Illetve, ahogyan írsz... felejtsd el a jogsit, mert a kresz-t sem tudnád értelmezni.
2017. ápr. 6. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!