Van jogosítványom már több, mint tíz éve, de azóta nem vezettem. Szerintetek mennyi idő újra belejönni? Hogyan gyakoroljak? Van bennem egy kis félelem is.
Én 1 éve nem vezettem, de még tanulok. Munka mellett nehéz összehozni h el tudjak járni
Szóval nekem kb 5p és 3 lefulladás után sikerult elindulni,váltani megb ugy simán menni.. de azbigaz kisebb kocsi (pegaut 106 kontra toyota corolla) ill dízel kontra benzines. De 5p után ment, pedig nem tartom magam zseninek... S csaj vagyok. Ha nem érzed biztosnak a tudásod vegyél 2 3 órát,van ilyen kimondott jogsisoknak..
Nos ha biztosra akarsz menni, akkor keress egy automata oktatós kocsit(van sok) és azon vegyél két órát. Meglátod nagy élmény lesz. Azzal csak a közlekedőkre, és a táblákra kell figyelni. Utána átülsz kéziváltósba, és te leszel az utak királya.
De ha szenvedni akarsz, csupa kudarc, stb...akkor kéziváltóssal kezdj...valami csak történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!