Baj, hogy 2-szer rávillantottam egy rendőrautóra?
Figyelj, én a múltkor ledudáltam a rendőrt (szerintem már a piroson kanyarodott át előttem), abból sem lett semmi. :-)
Ha ott azonnal nem intézkednek, akkor utólag már biztosan nem fognak (főleg ha nincs is miért).
Múltkor lakott területen belül jött szembe autós baromi nagy reflektorral...
villogtam is rá mint a barom, de nem kapcsolta le, aztán amikor elmentem mellette akkor láttam, hogy zöld terepjáró rendőrautó, elől extra lámpákkal és úgy vakított, hogy gyakorlatilag vakon mentem az utolsó 150-200 méteren míg el nem haladtam mellette :D
amúgy a kérdésedre válaszolva: a Te esetedben akár visszafordulhatott volna és megbüntethetett volna mert ezt nem mindig nézik jó szemmel...
szóval én sz...ok bele ha elmegyek igazoltatás/trafi mellett, nem jelzek a szembe jövőnek, annyit nem ér meg.
Igen,arra gondoltam,hogyha rögtön nem fordulnak meg,akkor nem lehet gáz,de zavart ez.
Hát nem is tudom őszintén mire számítottam :D Ezért kérdeztem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!