Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Baj, hogy 2-szer rávillantotta...

Baj, hogy 2-szer rávillantottam egy rendőrautóra?

Figyelt kérdés
Közúti ellenőrzés után, pár száz métert megtettem, rávillantottam 2szer a szembe jövőre, utána vettem észre, hogy egy rendőrautó. Akkor nem fordultak meg, nem jöttek utánam. Lehet így bármilyen büntetés ebből?

2017. nov. 13. 10:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
mekkora balek :D
2017. nov. 13. 10:13
 2/12 A kérdező kommentje:
Persze....ez a legegyszerűbb....
2017. nov. 13. 10:24
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem
2017. nov. 13. 10:35
 4/12 anonim ***** válasza:
biztosan nem.
2017. nov. 13. 10:56
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem lesz büntetés. A villogás lakott területen kívül és belül egyaránt szabad.
2017. nov. 13. 11:07
 6/12 D. Brasco ***** válasza:
Ugy őszintén te mégis milyen buntetesre gondoltál??
2017. nov. 13. 11:08
 7/12 anonim ***** válasza:

Figyelj, én a múltkor ledudáltam a rendőrt (szerintem már a piroson kanyarodott át előttem), abból sem lett semmi. :-)

Ha ott azonnal nem intézkednek, akkor utólag már biztosan nem fognak (főleg ha nincs is miért).

2017. nov. 13. 11:45
 8/12 anonim ***** válasza:

Múltkor lakott területen belül jött szembe autós baromi nagy reflektorral...

villogtam is rá mint a barom, de nem kapcsolta le, aztán amikor elmentem mellette akkor láttam, hogy zöld terepjáró rendőrautó, elől extra lámpákkal és úgy vakított, hogy gyakorlatilag vakon mentem az utolsó 150-200 méteren míg el nem haladtam mellette :D

amúgy a kérdésedre válaszolva: a Te esetedben akár visszafordulhatott volna és megbüntethetett volna mert ezt nem mindig nézik jó szemmel...

[link]

szóval én sz...ok bele ha elmegyek igazoltatás/trafi mellett, nem jelzek a szembe jövőnek, annyit nem ér meg.

2017. nov. 13. 12:43
 9/12 A kérdező kommentje:

Igen,arra gondoltam,hogyha rögtön nem fordulnak meg,akkor nem lehet gáz,de zavart ez.

Hát nem is tudom őszintén mire számítottam :D Ezért kérdeztem rá.

2017. nov. 13. 13:01
 10/12 anonim ***** válasza:
Én mindig szoktam jelezni ha traffiznak.És ha utánam jön ,akkor mivan? Ezért nemtud megbüntetni,ha meg meg akar akkor kitalálsz vmi sztorit és kész.
2017. nov. 13. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!